• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Zit jij er deze zomer straks ook briljant bij in de achtertuin? Op je eigen composiet deck!

Zit jij er deze zomer straks ook briljant bij in de achtertuin? Op je eigen composiet deck!

  • Menfacts
  • maart 2, 2017
  • Comments Off

Geniet van de zomer dankzij jouw composiet deck

Is er iets heerlijker dan een lekker zwoele, warme zomer? De tijd van het jaar bij uitstek om een biertje open te trekken, het terras onveilig te maken en af en toe een barbecue te organiseren. Met een paar vrienden wat lullen op je vlonder composiet deck gemaakt van composiet vlonderplanken? Beter wordt het toch niet.

Mijn wat?

Composiet vlonderplanken zijn planken van een uitstekende kwaliteit die gebruikt worden in de buitenlucht en dus ook bij de opbouw van een terras. Daarbij heeft een vlonder composiet deck een aantal duidelijke voordelen tegenover alternatieven. Zo zien ze eruit als hout, voelen ze aan als hout maar zijn een stuk duurzamer en steviger dan hout. Vergeet dan ook die vervelende taak om voor de lente het terras van een likje verf te voorzien en maak je ook maar geen zorgen meer over het moeten vervangen van jouw terras na x aantal jaar. De composiet vlonderplanken zijn immers bestand tegen versplintering, rot, vocht en zelfs termieten. Het houtcomposiet gaat met het grootste gemak jaren mee en is bovendien ook nog eens ontzettend milieuvriendelijk. Er is geen nood aan houtkap voor de productie gezien het houtcomposief afkomstig is uit restproducten.

Kies je kleurtje

Niets van dat alles beperkt overigens de keuzevrijheid. Het spreekt voor zich dat niet elk terras een goede fit is met de rest van de woning. Daarom heb je ook de keuze tussen een gewone houtkleur, grijze planken of zwarte planken. Als man wil je het toch ook gewoon zelf voor het zeggen hebben en je eigen keuzes maken? Zaken die dankzij een composiet deck perfect tot de mogelijkheden behoren en bovendien geen extra inspanningen van je vragen. Dat is wat ik een win-win situatie durf noemen. Bovendien kan je gewoon ook zelf aan de slag gaan. Koop de vlonderplanken en begin met de aanleg van je eigen terras als je er nog geen hebt liggen. Zo heb je zelf volledig in de hand hoe het eindresultaat eruit ziet. En wat is er mannelijker dan zelf de handen uit de mouwen te steken?

Leef je eens uit

En wat doe je dan met een duurzaam, stevig terras? De limieten ervan ontdekken natuurlijk. Wacht dan ook niet te lang met die eerste barbecue of het eerste feestje. Wat heb je ten slotte ook aan een leuke hangout voor de vrienden als je hem niet gebruikt? Helemaal niets natuurlijk.

Previous «
Next »