Zo overleef jij de winter

  • Menfacts
  • October 9, 2017
  • Comments Off
moncler jas

De koude wintermaanden

De winterseizoenen zijn in Nederland de laatste jaren niet echt héél erg koud geweest. Voor de komende winter zijn de voorspellingen echter anders. Er komt kou aan en niet zo maar een klein beetje. Er is serieuze vrieskou in aantocht. Volgens het Amerikaanse weerinstituut NOAA zullen we te maken krijgen met een veel kouder jaargetijde dan afgelopen winters. Hoe overleef jij deze winter? In ieder geval door het in je huis lekker warm te stoken maar ook door het aanschaffen van warme kleding. Truien en warme sokken maar ook een winterjas die je steeds weer aan kunt trekken bij temperaturen onder het vriespunt.

Moncler winterjassen

Dit Frans-Italiaanse luxe label, ontwerpt sinds de jaren ’50, comfortabele winterkleding met stijl. Chique, warme jassen waar je heel goed een winter in kunt doorstaan. De stoere sportieve man, zal zeker een jas kunnen vinden die voldoet aan de eisen modern, elegant en behaaglijk. Moncler staat voor warme, gewatteerde jassen, gebreide vesten en broeken die eigentijds en onverwoestbaar zijn. Moncler is ook een gewild merk in de wintersport. De winterjassen hebben allemaal een eigen uitstraling. De jassen zijn geschikt zijn voor de wat oudere heren, maar ook voor de jonge man.

Hoogwaardige luxe mannenkleding

Met een mooie jas van dit merk, zul je zeker de winter doorkomen. Eén van de fijnst draagbare jassen is de:

moncler garin

Moncler Garin

Een donkerblauwe, doorgestikte nylon jas, die vooral voor de wat jongere man een heerlijk warm exemplaar is. Bestel deze jas in een wat grotere maat als je niet wilt dat de jas te strak zit. Het model is wel aansluitend maar kan voor sommige heren iets te strak aanvoelen. Deze echte musthave kan vooral in de vroege herfstdagen worden gedragen.moncler jas

Drake Jacket orange

Dit is echt een voorbeeld van een jas die je heel goed bescherming bied tegen de kou. Gevuld met dons, dus van hoge kwaliteit. Ben je van plan om op wintersport te gaan? Kies dan voor deze zwarte jas met oranje details.

Previous «
Next »