8 geldtips om zo snel mogelijk aan die miljoen te komen

  • Menfacts
  • mei 16, 2020
  • Comments Off
geld verdienen

Wie droomt er nu niet van om miljonair te worden? Geen geldzorgen meer en genoeg geld om te doen en kopen wat je wilt! Wil jij jouw vermogen ook snel verhogen en dichter bij die miljoenen status komen? Lees dan gauw de volgende 8 geldtips om zo snel mogelijk aan die miljoen te komen.

1. Sparen

De beste manier om sneller bij die miljoen te komen, is door jouw geld niet uit te geven. Probeer zoveel mogelijk geld achter de hand te houden en ga sparen. Wanneer je bewust gaat sparen, kun je iedere maand een leuke som geld achter de hand houden. Wie heeft er uiteindelijk meer geld? De persoon die €4.000 verdient per maand en €3,500 uitgeeft, of de persoon die €2,000 verdient en slechts €1,000 uitgeeft.

2. Beperk jouw uitgavenpatroon

Om snel meer geld over te houden, moet je jouw uitgavenpatroon eens flink onder de loep nemen. Wat zijn loze uitgaven en waarop kun jij maandelijks besparen? Op de korte duur is dit wellicht niet zoveel geld, maar na enkele jaren begin je hier financieel toch echt de vruchten van te plukken.

3. Investeer in bitcoin

Snel miljoenen verdienen? Dan moet je soms de gok wagen. Ga investeren in Bitcoin nu de markt gunstig is. Je kunt met Bitcoins al gauw duizenden euro’s verdienen in een korte tijd. Zorg er wel voor dat je weet waar je aan begint, de waarde van Bitcoins kunnen namelijk ook sterk afnemen.

4. De aandelenmarkt op

Ga beleggen om meer geld te verdienen. Het rentepercentage van aandelen is vrijwel altijd hoger dan de rente van een spaarrekening.

5. Expertise opbouwen

Wanneer jij ergens in uitblinkt, kun je flink wat geld verdienen door deze expertise te delen. Investeer je jezelf en zorg dat je met jouw eigen vaardigheden flink wat geld kunt verdienen.

6. Onafhankelijk inkomen

Hoe fijn zou het zijn om geld te verdienen, zonder hier actief bezig voor te zijn. Het kost wat tijd en investering, maar je kunt een onafhankelijk inkomen opbouwen. Dit kan door het ontwikkelen van een e-cursus, beginnen van een Youtube kanaal of middels een interessante blog.

7. Bijverdienen

Wil jij sneller geld verdienen? Ga dan meer werken. Je kunt altijd bijverdienen naast jouw huidige baan. Dit kan middels een online baan, maar ook via een andere werkgever. Meerdere inkomens betekent direct meer geld.

8. Denk vooruit

Iedereen wilt morgen wakker worden als miljonair, maar dit is niet realistisch. Je moet voorruit leren denken om financieel succesvol te worden. Je moet een lange periode bewust met jouw geld omgaan, om hier zo veel mogelijk profijt van te hebben. Zet op papier hoeveel het jou opbrengt wanneer je bijvoorbeeld 25% van jouw inkomen spaart of belegd voor 5 jaar.

Maak gebruik van de 8 bovenstaande geldtips om dichter bij die miljoenen te komen.

Previous «
Next »