Alle mogelijkheden met condooms

  • Menfacts
  • januari 17, 2018
  • Comments Off
soorten condooms

We willen natuurlijk allemaal zo veilig mogelijk door het leven gaan. Daarom is het gebruik van condooms ontzettend belangrijk, maar wist je ook dat je leuke nieuwe condooms kunt kopen die het allemaal net wat spannender maken? Er is namelijk veel meer op de markt dan alleen een standaard condoom in neutrale kleuren. Of je nu zoekt naar een vrolijke kleur, een lekkere smaak of een aparte textuur: je kunt alle kanten op. Zorg er wel voor dat je je condooms bij een vertrouwde winkel koopt, zoals bij Allecondooms.nl. Zo weet je zeker dat ze aan alle veiligheidseisen voldoen!

Extra gevoel

Veel mannen vinden het vervelend om condooms te dragen omdat ze dan minder zouden kunnen voelen, maar wist je dat je het gevoel van jullie allebei veel groter kunt maken met de juiste condooms? Je kunt in dat geval voor een geribbeld exemplaar kiezen dat voor extra frictie zorgt. Zo zal het gevoel veel intenser en plezieriger zijn voor jullie allebei. Voor extra genot kan je een condoom uitzoeken die ook een aantal kleine nopjes heeft. Over het algemeen geldt: des te meer textuur, des te meer gevoel.

Handige condoom gadgets

Vind je het ook altijd zo’n gedoe om een condoom om te doen? Tegenwoordig zijn er ook innovatieve gadgets te vinden op het gebied van deze rubbertjes. Zo zijn er exemplaren te vinden die je altijd veilig en makkelijk met één hand om kunt doen. Dit model wordt ook wel de wingman condoom genoemd en heeft een handige applicator waarmee het onmogelijk is om de condoom verkeerd om te doen. Bovendien is de wingman condoom ultradun, waardoor je alleen maar meer gevoel ervaart.

Vrolijke kleuren en lekkere smaakjes

Een van de meest bekendste variaties op een gewoon condoom is natuurlijk de condoom met een smaakje. Deze items zijn uiteraard perfect voor orale seks, omdat ze een heerlijke smaak afgeven. Je kunt deze items in allerlei verschillende smaken kopen. Denk bijvoorbeeld aan aardbei, kersen of chocolade. Naast de smaak is ook de kleur van een gemiddeld condoom meestal wat saai. Je kunt de boel een beetje opfleuren door voor een exemplaar in een opvallende kleur te gaan. Heb je vooral seks in het donker? Dan is het leuk om een opvallend glow in the dark condoom uit te zoeken. Dat ziet er meteen een stuk uitnodigender uit!

Previous «
Next »