Mancave bouwen in je eigen tuinhuis

  • Menfacts
  • januari 15, 2018
  • Comments Off

Heb je plannen om een mancave te maken? Als je geen kamer over hebt maar wel een tuinhuis in je tuin hebt, overweeg dan om je mancave in het tuinhuis in te richten. Heb je geen kamer over en ook geen tuinhuis maar wel ruimte in je tuin? Overweeg dan om een tuinhuis in je tuin te plaatsen. Een meer geschikte mancave ga je waarschijnlijk nergens vinden. Een blokhut of tuinhuis is ideaal om op te trekken met vrienden, bier te drinken, te barbecueën en gewoon lekker rond te hangen, films te kijken, te gamen of te darten.

Kun je een tuinhuis als mancave inrichten?

Als je een tuinhuis inricht als mancave heb je veel privacy dus dit is ideaal. Het tuinhuis zit niet vast aan het woonhuis dus je kunt er lekker jezelf zijn. In een kleine blokhut is al ruimte voor een bar en bank met televisie. De grotere modellen tuinhuizen zijn te vergelijken met een vakantiehuisje en bieden ruimte voor vele mogelijkheden. Bekijk de vele modellen online en vergelijk de tuinhuizen van blokhutwereld.

Wat zet je in een mancave?

Afhankelijk van je persoonlijke interesses is de mancave in je tuinhuis geschikt voor veel bezigheden. Chillen, bier drinken, gamen, films kijken, darten, poolen, biljarten… In het tuinhuis zorg je voor verlichting en lekkere versnaperingen dus een ijskast is geen overbodige luxe. Als je ruimte hebt voor een bar is het aan te raden er een in te bouwen. In een kleine ruimte kun je een toog bouwen van oud hout. Een tafel met een biertap is natuurlijk ook goed. Je kunt er ook een voetbaltafel inzetten of een biljarttafel. Hang een dartbord aan de muur en zorg dat er stoelen zijn en een tafel, om een spelletje kaart of poker te spelen. De voordelen van een tuinhuis als mancave zijn groot. Je hebt natuur om je heen en een tuin om te barbecueën.

Details van de mancave

Een blokhut in je tuin is erg geschikt om te chillen met vrienden. Als je een tuinhuis hebt, kun je het tot in detail inrichten. Denk aan veel mannelijke voorwerpen waar je nieuwe spullen van maakt, bijvoorbeeld kromgebogen moersleutels als kapstok of een autoband om een wastafel. Je kunt het interieur in een tuinhuis of blokhut zo mannelijk maken als je zelf wilt. Zorg dat er een mooie barbecue klaarstaat en nodig je vrienden uit voor een gezellige mannenavond.

Previous «
Next »