Alles over de mannen armbanden van Wildenberg Wear

  • Menfacts
  • juni 23, 2021
  • Comments Off
touw armband mannen

Elke mannen armband van wildenbergwear.nl heeft de 3 bergtoppen uit het logo gegraveerd, een verwijzing naar het avontuurlijke leven van de drager. Of het nu om de mannen kralen armband gaat, of om een van de andere armbanden voor mannen, je laat met het dragen ervan duidelijk zien wat voor jou belangrijk is in het leven. Wildenberg Wear is een Nederlands sieradenmerk voor mannen. Het merk vindt zijn oorsprong in ’s Hertogenbosch en is geïnspireerd op modern design en het gebruik van zeevaart elementen zoals touw, leer en metaal. Puur voor mannen dus!

Mannen maken met een armband hun outfit pas echt af

Op de webshop van Wildenberg Wear vind je de meest uiteenlopende armbanden voor mannen en is er dus voor ieders wat wils. Steeds meer mannen ontdekken dat je met zo’n armband je outfit pas echt afmaakt. Je kunt daarom kiezen uit verschillende materialen, uitgevoerd in verschillende kleuren. Op die manier kun je een armband kiezen voor elke outfit. Stem de kleuren op elkaar af, of kies juist voor een contrasterende kleur om de armband nog meer te laten opvallen.

Kralen armbanden voor mannen

De mannen armbanden van Wildenberg Wear worden ontworpen in Nederland. Ze worden gemaakt van verschillende materialen, zo kun je kiezen uit een kralen armband voor mannen, maar ook een armband van touw, leer of metaal. De kralen die gebruikt worden, zijn gemaakt van natuursteen. Hierdoor blijven ze er een leven lang mooi uitzien.

Armbanden voor mannen van touw

Mannen touw armbanden
wildenbergwear

De armbanden van Wildenberg Wear die van touw zijn gemaakt, hebben een maritieme uitstraling, of een fijne outdoor vibe. Dat komt omdat deze armbanden zijn gemaakt van scheepstouw of van touw dat normaal gesproken wordt gebruikt bij het beklimmen van bergen. Met een armband touw heb je ofwel een stoer, robuust uitziende armband, of één met een duidelijke knipoog naar een avontuurlijk, sportief leven.

Leren armbanden voor mannen

Al decennia lang worden armbanden van leer gemaakt, voor zowel mannen als voor vrouwen. Zo’n leren armband mag dus ook niet ontbreken in de collectie van Wildenberg Wear. Het leer dat zij gebruiken is afkomstig van koeien, waardoor het niet zal verkleuren… ook niet na intens en lang gebruik. De roestvrij stalen sluiting maakt de armband voor mannen af en geeft deze een erg luxe uitstraling.

Armbanden van metaal voor mannen

mannen armbanden

De meest luxueus uitziende armband van Wildenberg Wear, is ongetwijfeld die van metaal. Deze zijn niet te breed, maar zeker ook niet te smal, wat ze erg mannelijk maakt. Het merk heeft met deze armband de perfecte mix van materialen gevonden, de metalen armbanden zijn namelijk ingelegd met leer (ook van runderen). Door deze luxe uitstraling kan dit type armband echt bij elke outfit gedragen worden, ook bij een pak of overhemd.

Mix ‘n match

Zoals je hierboven kunt lezen zijn alle armbanden van Wildenberg Wear gemaakt van hoogwaardige, robuuste, stoere materialen. Hierdoor gaan ze lang mee en blijven ze ook lang mooi. Je kunt ze mixen en matchen met alle outfits, maar doen het extra goed bij bepaalde kleding items. Wat dacht je van een leren jasje? Uiteraard passen daar de leren armbanden voor mannen goed bij, maar door het stoere uiterlijk passen zowel de metalen als de kralen als de touw armbanden daar ook erg goed bij. Ook jeans is zo’n materiaal waar de armbanden van Wildenberg Wear goed bij passen. En een jeans broek draagt bijna iedereen minimaal een paar keer per week.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo