• Homepage
  • >
  • Sport
  • >
  • De 10 supplementen om jouw prestaties in de sportschool te verbeteren

De 10 supplementen om jouw prestaties in de sportschool te verbeteren

  • Menfacts
  • februari 7, 2020
  • Comments Off
supplementen om jouw prestaties in de sportschool te verbeteren

Je hebt je ingeschreven bij een sportschool in Amsterdam of een andere stad. Je bent enige tijd bezig en het gaat best lekker. Maar nu wil je meer. Welke supplementen gaan jou daar dan bij helpen?

1 Aminozuren

Aminozuren zijn er om de stofwisseling te bevorderen. Daardoor worden voedingsstoffen beter vervoerd in je lichaam. Er zijn verschillende zuren die je nodig hebt en in een goed supplement zijn deze allemaal samengevoegd tot één product.

2 Creatine

Creatine is misschien wel het bekendste supplement omdat het zelfs op het hoogste niveau wordt gebruikt. Het is een middel waarmee je verzuring in de spieren kunt bestrijden en je dus meer kan voor langere tijd.

3 Eiwitten

Eiwitten zijn de essentiële bouwstoffen in het lichaam. Dit betekent dus dat je er wel heel veel waarde van kunt hebben als het gaat om het verbeteren van je prestaties. Het helpt je spieren te herstellen en te groeien.

4 Multivitaminen

Voldoende vitaminen binnen krijgen is al lastig genoeg. Dat geldt helemaal wanneer je een specifiek voedingsschema volgt. Om te zorgen dat je de vitaminen die je tekort komt aanvult, gebruik je een multivitaminen supplement.

5 Fatburners

De naam van dit supplement zegt het eigenlijk al. Wil je er zeker van zijn dat je voldoende vet verbrandt om er nog beter uit te zien? Geef het proces dan een duwtje met behulp van een fatburner.

6 Boosters

Ook voor je work-out kan je al het nodige doen om beter te presteren. Dat doe je bijvoorbeeld door een pre work-out booster te nemen. Dit bevordert de doorbloeding in de spieren zodat je een betere pomp krijgt.

7 N.O.

N.O. supplementen zijn bedoeld om je spieropbouw te stimuleren. Ook deze middelen neem je voor de training in zodat je tijdens het trainen de pomp al kunt voelen.

8 Goji bessen

Een handje goji bessen kan ook veel wonderen doen. Het is vooral te danken aan het feit dat het een superfood is. Dat betekent dat de concentratie voedingsstoffen hoog is.

9 Visolie

Om de verbranding van vet in het lichaam te stimuleren kan je ook een supplement met visolie nemen. Dit moet je wel een paar keer per dag doen voor optimaal resultaat.

10 Weightgainer

Wanneer je vet kwijt bent en spiermassa ervoor terug wenst, dan is op enig moment het gebruik van weightgainers aan te raden. Zo krijg je veel calorieën binnen.

Previous «
Next »