De leukste goede voornemens op een rijtje

  • Menfacts
  • januari 29, 2019
  • Comments Off
goede voornemens

Goede voornemens, bijna iedereen heeft ze. Slechts 10% van de mensen houdt hun goede voornemens ook daadwerkelijk vol. De meeste mensen geven ergens halverwege januari alweer op. Wil jij bij de 10% horen die ze wel haalt? Dat moet lukken met de volgende tips:

1. Wees realistisch bij het opstellen van je voornemens

2. Bedenk van tevoren een beloning voor wanneer je de goede voornemen volhoudt. Heb je het moeilijk? Motiveer jezelf door te denken aan die beloning.

3. Verzin leuke en originele voornemens voor jezelf. Op deze manier wordt het behalen van je goede voornemens dit jaar peanuts.

Extra inspiratie nodig voor originele goede voornemens? Wat dacht je van deze:

– Leer een signature dish koken. Het maakt niet uit wat het is, als het maar lekker is en je het uiteindelijk perfect kunt maken.

– Organiseer een vriendenavond. Zorg voor eten, doe een whiskey proeverij of ga spelletjes doen. Iedereen heeft een druk leven, maar tijd maken voor vrienden is belangrijk. Extra tip: Spreek aan het einde van de avond altijd gelijk een nieuwe avond af.

– Zorg dat je telefoon nooit meer kapot gaat. Hoe vervelend zo’n gebroken scherm! Niet die van jou dit jaar. Koop een robuust hoesje en een screenprotector. Screenprotectors vind je via telefoonglaasje: screenprotectors. Hier hebben ze screenprotectors voor alle modellen bijvoorbeeld de S8 Samsung screenprotector

– Investeer in een paar goede schoenen. Koop eens wat anders dan een sneaker en ga voor goede ondersteuning! Spaar je geld en ga voor kwaliteit

– Koop geen kleding meer bij winkels als H&M en Primark. Verdiep je in merken die kleding maken zonder gebruik te maken van minderjarigen en investeer in kwalitatieve eerlijke kleding

– Schaf een pak aan. Zo een die ze in de winkel voor je op maat maken. Elke keer dat je hem aan doet voel je je fantastisch.

– Begin met beleggen. Open een account bij een online broker zoals DeGiro, zoek online wat informatie op en begin vandaag nog. Doe dit met geld wat je kunt missen en bouw zo een extra spaarpot op voor later

– Neem je ouders mee uit eten. Gewoon zomaar zonder reden.

– Zet je dromen op een rijtje en schrijf op wat je moet doen om ze te kunnen verwezenlijken. Kies er een uit en ga daar vandaag nog actief mee aan de slag. – Begin met het verzorgen van je huid. Zorg voor een goede reiniging en verzorging. Je wordt er niet jonger op, dus koop een dagcrème met SPF en een voedende nachtcrème.

Previous «
Next »