De verschillende soorten verzenden verpakkingen

  • Menfacts
  • juli 1, 2021
  • Comments Off
verpakkingen

Online bestellen, we maken ons er allemaal schuldig aan. En als bedrijf zijnde kan hier natuurlijk niet achterblijven. Het online bestellen kan voor veel omzet zorgen, maar voordat je een online webshop begint is het verstandig om wat dingen in huis te halen. Denk aan verzendverpakkingen, (retour)stickers en tape. Daarnaast is het verstandig om alleen verzendverpakkingen aan te schaffen die je ook echt gaat gebruiken. Ga je alleen maar kleine voorwerpen versturen? Dan zou het waarschijnlijk bijna niet voorkomen dat je een groot formaat verzenddozen nodig hebt. Wil je meer weten over de verschillende verzendverpakkingen? Lees deze blog dan verder!

Verschillende soorten enveloppen

Als je het woord envelop hoort, denk je vast aan een wit papieren ding om brieven en kaarten in te versturen.  Maar dit is niet altijd meer het geval! Een envelop is namelijk ook ideaal om kleine producten mee te versturen.  van formaat waardoor ze gemakkelijk door de brievenbus passen, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakketje aan te nemen. Daarnaast is er ook nog de keuze tussen verschillende enveloppen;

Een envelop met een bubbel binnenkant

Een envelop die de naam heeft bubbel envelop bestaat uit 2 lagen. De binnenkant bestaat uit bubbels en de buitenkant is van papier. Hierdoor weet je zeker dat je producten altijd goed beschermd zijn en weet je zeker dat ze veilig aankomen bij het afleveradres.

Enveloppen van karton

Een envelop van karton is ideaal om posters, papieren en andere platte dingen in te versturen. ‘

Maat als je ‘bolle’ producten gaat versturen kan je deze envelop beter achterwege laten. Een kartonnen envelop is namelijk totaal niet flexibel, hierdoor kan uiteindelijk de lijm losschieten die de envelop bij elkaar houdt.

Een envelop gemaakt van plastic

Producten die niet breekbaar zijn, denk aan kleding, kunnen prima verstuurd worden in een plastic envelop. Dit is een dunne maar flexibele envelop, hierdoor hoeven de producten niet extreem plat te zijn.

Meer informatie nodig?

Enveloppen zijn natuurlijk niet de enigste verzenverpakkingen, wil je meer weten over andere verzendverpakkingen? Neem dan eens een kijkje op de website van Rotimshop. Bij deze partij zijn namelijk verschillende verzendverpakkingen verkrijgbaar.

Previous «
Next »