• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Een professionele uitstraling met een visitekaartje

Een professionele uitstraling met een visitekaartje

  • Menfacts
  • april 27, 2017
  • Comments Off
visitekaartjes drukken

Als zakenman wil je graag goed voor de dag komen. Dit betekent dat veel zakenmensen aandacht besteden aan hun presentatie zoals het uiterlijk, modellen van eventuele producten die aangeboden worden of een presentatie van de dienst. In dit aanbod mag een professioneel visitekaartje niet ontbreken. Visitekaartjes met snelle levering kost je tegenwoordig de kop niet meer en ze zijn gemakkelijk te bestellen bij diverse websites. Er mag dus eigenlijk geen enkele reden zijn waarom een zakenman zonder visitekaartje op zijn afspraak komt.

Tegenwoordig is veel mogelijk

Voorheen was het nogal prijzig of ingewikkeld om een speciaal visitekaartje te laten drukken. Maar tegenwoordig is er in het digitale tijdperk erg veel mogelijk voor dezelfde lage prijzen. In het tijdperk van klassiek boekdruk of offsetdruk was een 4 kleuren visitekaartje erg duur. Maar tegenwoordig maakt dat eigenlijk nog maar heel weinig uit omdat de meeste visitekaartjes digitaal worden gedrukt. Full Color is dus eigenlijk de standaard en een visitekaartje in één of twee kleuren is vaak maar heel weinig goedkoper.

Fotowerk op het visitekaartje

Ook wat betreft foto’s is er tegenwoordig vrijwel geen enkele belemmering meer. Moest er vroeger nog een litho gemaakt worden van een Full Color foto om die te laten drukken in offset, tegenwoordig stuur je het PDF bestand naar de drukker en de foto kan onmiddellijk gedrukt worden. En het gaat niet alleen sneller, het is ook een stuk goedkoper geworden om Full Color foto’s op de kaartjes te laten drukken. Visitekaartjes drukken is tegenwoordig heel gemakkelijk geworden met de digitale printers die op dit moment voorhanden zijn.

Gebruik beide kanten van het kaartje

Veel zakenmensen staan er niet bij stil dat je meer informatie op je visitekaartje kunt weergeven dan alleen de naam en de contactgegevens. Visitekaartjes drukken kan nl. ook dubbelzijdig gedaan worden, Je kunt dan op de voorzijde de contactgegevens laten drukken en op de achterzijde eventuele extra informatie. Bijvoorbeeld een foto van het product, een QR code om de website te laten openen op een smartphone of een opsomming van de diensten en producten die aangeboden worden.

Maak gebruik van extra mogelijkheden voor verfraaiing

Wil je helemaal de blits maken met een visitekaartje? Maak dan gebruik van de extra mogelijkheid om de kaartjes nog mooier te maken. Bijvoorbeeld een preage of een UV spotlak op delen van het kaartje.

Previous «
Next »