Een trendy leesbril maakt je outfit af!

  • Menfacts
  • oktober 9, 2020
  • Comments Off
trendy leesbril

Een leesbril hoeft totaal niet saai te zijn. Integendeel zelfs! Het is het item dat je outfit helemaal af maakt. Leesbrillen zijn er in allerlei modellen en kleuren. Juist daarom is het de perfecte toevoeging op je trendy outfit. Speel met kleuren en modellen om hem perfect bij je stijl te laten aansluiten. Van zakelijk tot trendy. Je kan er alle kanten mee op! Maar waar moet je dan op letten bij het kiezen van dé perfecte leesbril? Ontdek het in dit artikel. 

De kleur van je leesbril

De kleur van een montuur kan veel voor je gezicht en outfit doen. Het kan je gezicht laten spreken. Daarnaast kan het je outfit die extra boost geven. Om te zorgen dat je bril perfect aansluit bij je outfit kun je letten op de volgende elementen: de kleur van je outfit en de kleur van je haar. De kleur van je outfit spreekt voor zich. Wil je een statement maken, kies dan voor een leesbril in een felle en wat hardere kleur. Wil je juist een leesbril die wat minder opvalt, maar wel een toevoeging is voor je complete look? Kies dan voor een leesbril in een zachte kleur die zich mengt met je gezicht.

Ook je haarkleur speelt mee

Stel, je wilt een statement maken, voor welke felle kleur kies je dan? Dit hangt samen met je haarkleur en de kleur van je outfit. Zo staan bij bruin haar de kleuren groen, bruin en bordeaux tinten prachtig. Terwijl bij grijs haar juist een blauw, rood of paars montuur voor een echte eyecatcher zorgt. Combineer dit met een grijze outfit en de bril maakt je outfit helemaal af! Wil je juist een wat zachtere look? Kies dan voor één van deze kleuren, maar dan in een zachtere tint. Bij mensen met hoogblond haar zijn juist pasteltinten een echte go to. Voor een meer aanwezige kleur kun je bijvoorbeeld denken aan rood, groen en zilver. Voor een meer neutrale look is een transparante bril een echte musthave. 

Welk type montuur moet ik kiezen?

Naast de kleur van je leesbril is het montuur dat je kiest ook heel belangrijk. Dit kan namelijk de sterke punten van je gezicht benadrukken. Heb je een meer vierkante gezichtsvorm, kies dan voor een ronde of ovale bril. Heb je juist een ronde gezichtsvorm? Kies dan voor een rechthoekig en breder montuur. Bij een ovaal gezicht kan je alle kanten op, want daar is het gezicht vaak in evenwicht. Hierdoor staan veel verschillende monturen goed bij deze gezichtsvorm. Heb je meer een hartvormig gezicht? Kies dan voor een rond, halfrond of ovaal model leesbril. Maar probeer ook vooral verschillende monturen uit, het gaat uiteindelijk namelijk altijd om wat je zelf mooi vindt. 

Wat zijn de huidige leesbrillen trends?

In 2020 komen veel verschillende leesbrillen trends uit de voorgaande jaren samen. Zo doen ronde brillen in neutrale kleuren het al jaren erg goed en is de transparante leesbril nog steeds ongekend populair. Er is ook een nieuwe trend bijgekomen, namelijk het afstemmen van je leesbril op je outfit en laat dit artikel hier nou net over gaan. Leesbrillen zijn relatief goedkoop en vaak in veel verschillende kleuren leverbaar. Hierdoor beschikken mensen over meerdere leesbrillen. Ga dus vooral op ontdekkingstocht en draag die blauwe leesbril bij dat ene stijlvolle blauwe pak en kies op een zomerse dag een leesbril in een stralende kleur zoals koraal. 

Waar koop je een mooie leesbril?

Je hoeft tegenwoordig geen fysieke winkels meer af te struinen om een mooie leesbril te vinden. Je kunt namelijk heel makkelijk online een leesbril kopen. Je vindt er verschillende modellen en kunt hierbij je leesbril perfect laten aansluiten op jouw wensen en je outfit. Super makkelijk dus! 

Vergeet niet: al deze tips zijn handig om je op weg te helpen, maar je persoonlijke smaak en stijl zijn natuurlijk het belangrijkste. Kies vooral waar je je goed bij voelt, dan straal je vanzelf.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo