Een wellness tuin is ultieme luxe

  • Menfacts
  • april 18, 2021
  • Comments Off

Een tuintrends van 2021 is een luxe tuin. Een wellness trend is bijvoorbeeld een luxe jacuzzi in de tuin waar je iedere dag weer kunt ontspannen en de drukte van alledaags weer kan vergeten. Benieuwd hoe je jouw eigen wellness creëert? Lees dan verder!

Genieten wanneer en met wie je maar wil

Heerlijk een dagje spa of wellness, maar in je eigen tuin is het nog lekkerder toch? Je kunt ieder moment wanneer het jou uitkomt genieten van het heerlijke warme en bubbelende water. Met een luxe jacuzzi van Fonteyn Spa’s creëer je het wellness-gevoel in je eigen tuin. Naast de ontspanning die je ervaart tijdens een heerlijk momentje in de jacuzzi is het ook nog eens hartstikke gezellig samen met vrienden. Een gezellig avondje met leuke mensen om je heen en lekker bubbelen. 

Wanneer je op het punt staat een jacuzzi aan te schaffen bekijk dan eerst goed alle mogelijkheden en laat je goed adviseren. Klik hier voor meer informatie!

Al nagedacht over een sauna?

Nog een wellness trend is een sauna in de tuin. Ook hier kan je helemaal tot jezelf komen, terwijl je geniet van de warmte. Ook als je moeite hebt met slapen is een sauna de perfecte oplossing. Van een saunagang slaap je in een stuk door, dit komt door de grondige reiniging en je even helemaal ontspannen bent geweest. Hoe leuk zou een sauna in de tuin zijn?  Al helemaal wanneer je een jacuzzi én sauna in de tuin hebt staan is het ultieme luxe. Na een saunagang nog even heerlijk in je jacuzzi nagenieten en ondertussen genieten van de sterren. 

Gebruik details

Heb je al nagedacht over het aanschaffen van een wellness product of heb je er al een aangeschaft? Maak je wellness tuin compleet met details. Door de juiste zithoeken te creëren, de juiste tuinverlichting te hebben en de juiste kleurtinten te gebruiken is jouw tuin helemaal in stijl en ultiem genieten.

Previous «
Next »