Eetbare inkt en andere gekke inktsoorten

  • Menfacts
  • October 31, 2017
  • Comments Off
eetbare inkt

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel vreemde producten te vinden. Dat is maar goed ook, want dat betekent dat je ook heel veel gekke cadeautjes kunt geven aan al je vrienden. Of je organiseert natuurlijk een leuk feestje waarbij je een aantal van de vreemdste gadgets uitprobeert! Natuurlijk kan je al deze producten ook gebruiken om een origineel cadeautje voor je vrienden te maken. Maak het zo gek als je zelf wilt! Vooral met verschillende soorten inkt kan je creatief aan de slag gaan. Je kunt iets leuks voor jezelf maken, maar je kunt natuurlijk ook een unieke inktsoort cadeau geven aan iemand anders.

Eetbare inkt
Heb je altijd al eens een grap uit willen halen met een van je vrienden? Met eetbare inkt heb je de kans om iemand goed in de maling te nemen. Deze inkt wordt vaak gebruikt om een afbeelding op taarten en ander eetbaar materiaal af te drukken, maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor een leuk grapje. In dat geval heb je ook eetbaar papier nodig. Print een simpele afbeelding op het eetbare papier en houd het papier in de buurt wanneer een nietsvermoedende vriend in de buurt is. Wanneer je ineens zonder uitleg een stuk papier aan het opeten bent, zullen ze wel even verbaasd opkijken! Natuurlijk kan je de eetbare inkt ook voor een creatief doeleinde gebruiken. Maak een mooie verjaardagstaart of een andere eetbare boodschap voor je vrienden. Wil je weten waar je aan dit soort eetbare inkt komt? Op websites zoals Alleeninkt.nl kan je dit soort gadgets vinden.

onzichtbare inkt

Onzichtbare inkt
Er zijn nog andere manieren om creatief met inkt om te gaan. Onzichtbare inkt is misschien wel de droom van ieder kind. Je kunt namelijk allerlei geheime boodschappen opschrijven zonder dat iemand ooit weet wat je geschreven hebt! Tenzij iemand natuurlijk weet hoe hij de inkt zichtbaar kan maken. De meeste onzichtbare inkt wordt namelijk zichtbaar wanneer je een blacklight over de inkt schijnt. Een pen met onzichtbare inkt en een ingebouwde blacklight is dus een ontzettend leuk cadeau om aan een van je vrienden te geven, of aan een kind in je omgeving. Je kunt er zelf natuurlijk ook mee aan de slag gaan en grappige boodschappen achterlaten voor al je vrienden. Zonder een blacklight komen ze er nooit achter wat je allemaal voor ze geschreven hebt.

Previous «
Next »