Imponeer je vrienden met deze 5 smart home gadgets

  • Menfacts
  • december 14, 2017
  • Comments Off

Wanneer je vrienden overkomen, wil je graag laten zien dat jij de moderne man bent in het midden. Dit kun je laten zien aan de hand van enkele gadgets die jouw huis ‘smart’ maken. Aan de hand van deze gadgets creëer jij een smart home: het leven wordt gemakkelijker en comfortabeler. Maar met welke home gadgets creëer je nou echt een smart home en maak je indruk op je vrienden?

Direct een goede indruk met slimme sloten

Direct bij binnenkomst jouw gasten onder de indruk maken van jouw huis? Dit kun je doen door slimme sloten te plaatsen in de voor- en achterdeuren. Wanneer jouw gasten aanbellen bij de voordeur, kun jij direct het slot van de deur afhalen, waardoor de gasten eenvoudig binnen kunnen treden. Dit doe je al met een druk op de knop via een handige applicatie.

Nooit meer zelf stofzuigen

Al jouw vrienden moeten wel eens zelf stofzuigen en dit neemt natuurlijk veel tijd in beslag. Met deze gadget hoef jij dat echter nooit meer te doen. De robotstofzuiger neemt graag het werk van je over. Deze herkent na een rondje de contouren van jouw huis en weet zo tijdens het stofzuigen het meubilair te ontwijken. Ook kun je instellen dat de robot in de nacht stofzuigt. Dit gebeurt geluidloos en elke ochtend heb jij weer schone vloeren. Laat je vrienden deze gadget zien en zij zullen geheid jaloers zijn!

Altijd toezicht op jouw woning

Wanneer jij even weg bent, wil je toch graag toezicht houden op alles wat in jouw huis gebeurt. Dit kun je doen aan de hand van de Somfy One IP Camera. Het zijn HD beveiligingscamera’s die alles kunnen opnemen en een waarschuwing naar jou sturen via de applicatie wanneer de camera denkt onraad te bespeuren. Wel is er een Privacy Shutter bevestigt op deze IP Camera. Wanneer jij dan zelf thuis bent, en dus zelf toezicht kan houden op jouw huis, wordt je privacy toch gewaarborgd door de camera: deze sluit namelijk op dat moment de camera af. Met deze gadget maak jij van je woning een Smart Home!

somfy2

Ook de juiste beveiliging rondom het huis

Deze beveiliging kun je ook laten doorvoeren voor buitenshuis. Dit kun je doen aan de hand van een draadloos alarmsysteem. Via het thuisnetwerk communiceren de beveiligscamera’s met elkaar en het basisstation. Wanneer er nu beweging wordt waargenomen, zowel binnenshuis als buitenshuis, kan dit geregistreerd worden en kan er alarm worden geslagen. Je vrienden zullen jaloers zijn op zulke goede beveiliging!

Verlichting voor ieder moment

Wanneer je vrienden overkomen voor een leuk avondje voetbal kijken, wil je natuurlijk graag jouw lichten daarop aanpassen. Dit kan aan de hand van dimbare lichten van Philips Hue. Deze smart gadget zorgt ervoor dat jij jouw lampen kan dimmen naar sfeerlicht en van kleur kan veranderen. Tijdens zo’n voetbalavondje kun jij aan de hand van LED strips achter de televisie de kleur groen toepassen: zo krijgen jij en je vrienden nog meer het gevoel daadwerkelijk bij de wedstrijd te zijn!

Previous «
Next »