Laat je haren, huid en nagels weer stralen!

  • Menfacts
  • januari 3, 2022
  • Comments Off
man haar

Als je haar maar goed zit! Dit gezegde is er uiteraard niet voor niks. Met een bad hair day voel je je waarschijnlijk niet op je best. Ook krijg je, wanneer je haren goed zitten, waarschijnlijk vaker een complimentje. Vaak hoeft dit complimentje niet eens over alleen je haren te gaan, maar omdat je beter in je vel zit doordat je haar goed zit, zul je ook stralen. Daarom doen de meeste mensen dan ook graag iets extra om goed voor de dag te komen. Denk aan sporten, gezond eten, een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste en/of de nagelstyliste. Gelukkig bestaan er ook eenvoudige en goedkopere manieren om je huid, haar en nagels te laten stralen. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan snel verder, want we vertellen het je graag!

Shake it!

Door het drinken van een luminous beauty shake geef je op eenvoudige wijze een boost aan je huid, haar en nagels. In deze shake zitten namelijk erg veel vitamines, mineralen en andere stoffen die je huid, haar en nagels laten stralen. Een shake dien je echter nooit als maaltijdvervanger te gebruiken. Zorg dus voor een dieet met veel groente, fruit, vezels en eiwitten en zorg dat je een beauty shake gebruikt als toevoeging op een al gezond dieet. Ook is het erg belangrijk om voldoende water te drinken, weinig alcohol te nuttigen en te blijven smeren met crèmes met bijvoorbeeld spf. 

Een wondermiddel?

Uiteraard denk je nu: deze shake wil ik hebben! Want een stralende huid, sterke nagels en een glanzende bos haren: dat wil toch iedereen? Misschien vraag je tegelijkertijd af welk ingredient in deze shake zorgt voor al die voordelen. In deze shake is collageen het ingredient waar je naar opzoek bent. Collageen is samen met elasticine een van de belangrijkste ingredienten voor een soepele huid. Collageen neemt, naarmate je ouder word af, maar door het drinken van deze shake ga je het verouderingsproces eenvoudig tegen. Zo blijf jij ver uit de buurt van een slappe huid, rimpels en brekende nagels. Zorg dus voor een voedzaam dieet en drink dagelijks een lekkere luminous beauty shake, dan ben je alle ouderdomskwalen een stap voor!

Previous «
Next »