• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • De leukste steden om oud en nieuw te vieren: London

De leukste steden om oud en nieuw te vieren: London

  • Rogier
  • december 20, 2022
  • Comments Off
Wat-te-doen-in-London-met-oud-en-nieuw

Nu de zomer echt voorbij is en de dagen weer korter en kouder beginnen te worden, is het tijd om na te gaan denken over de decemberplannen van dit jaar. En wat denk je dan van een citytrip met oud en nieuw? Lekker de koffers pakken en het vakantiegevoel weer even terug aanwakkeren! Er zijn genoeg leuke steden om oud en nieuw te vieren, maar London met kerst en oud en nieuw staat toch wel heel hoog op het lijstje. Zo is de stad niet alleen sfeervol versierd en kun je er heerlijk kerstshoppen, er zijn ook nog eens supertoffe activiteiten te ondernemen!

Wat te doen in London met oud en nieuw?

Een citytrip met oud en nieuw naar London is ideaal. Zo is de stad in iets meer dan een uurtje vliegen al te bereiken en ben je er met de trein in ongeveer 4 uur. Zodra je aankomt zal het opvallen hoe mooi versierd London met kerst en oud en nieuw is! Overal in de stad lijken lichtjes te schitteren en ook de verschillende kerstmarkten zijn zeker een bezoekje waard. Daarbij worden er in november en december zelfs speciale lichtjes tours georganiseerd, waarbij je in een bus met open dak door de sfeervolle stad rijdt. En ook een boottochtje over de Theems is in deze tijd van het jaar zeker de moeite waard!

Ook op oudjaarsavond en op nieuwjaardag is er London genoeg te doen en te beleven. Zo worden er in vrijwel alle grote clubs en hotels feesten gevierd, waar zowel toeristen als Londenaren graag naartoe gaan. En natuurlijk mag je de iconische vuurwerkshow Londen ook echt niet missen! Tijdens deze indrukwekkende show wordt er eerst met alle duizenden bezoekers afgeteld en vervolgens wordt het nieuwe jaar ingeluid met grote hoeveelheden vuurwerk. Dit wordt afgestoken boven de Theems en de hele stad wordt erdoor verlicht. De volgende dag kun je vervolgens genieten van de New Year’s Day Parade die rond 12 uur begint op Piccadilly.

London: the place to be met oud en nieuw

Wil je dit jaar eens iets anders doen in december? Dan is een citytrip met oud en nieuw een absolute aanrader. En London is in deze tijd van het jaar echt the place to be! Shop terwijl je geniet van de sfeervol versierde stad en de gezelligheid op de kerstmarkten. Vervolgens kan je lekker feesten in een van de vele grote clubs en kijken naar misschien wel meest spectaculaire vuurwerkshow en parade van Europa!

Previous «
Next »