M1™ Electric Skateboard

  • Menfacts
  • februari 7, 2017
  • Comments Off

Er wordt nog wel eens toekomstbeeld geschetst van een autoloze binnenstad. De mensen die er wonen en werken zouden zich alleen nog maar verplaatsen via het openbaar vervoer, per fiets, op skates of skateboards. Nu is de combinatie fiets en tram niet zo handig. Een vouwfiets zou misschien een oplossing zijn. Met skates aan de bus in is ook geen goed idee. Maar wat te denken van een skateboard? Die kan makkelijk in de trein, tram of bus. Het laatste stuk is dan goed te doen op het longboard. Maar wat als die afstand wat groter is? Dan zou wat ondersteuning wel op z’n plaats zijn. De oplossing is het M1 Electric Skateboard.elektrisch skateboard

Een elektrisch skateboard

Het M1 Electric Skateboard is een elektrisch longboard met motoren in de achterwielen. Het maximale vermogen ligt op 1600 watt, dit betekend 1000 watt continu. Dit vermogen zorgt voor een topsnelheid van 24 mijl per uur, omgerekend 38 km/h. Bedenk eens hoe het zou zijn om op dit board, van 94 centimeter lang en 26 centimeter breed, door de stad te gaan. Het bereik ligt tussen de 11 en 16 kilometer. Ver genoeg om school, universiteit of werk te bereiken. En leuk genoeg om ook in de vrije tijd mee aan de gang te gaan. Een ideaal vervoermiddel dat makkelijk mee gaat, ook in de tram en in de bus.

M1™ Electric Skateboard

De toekomst tegemoet

De accu van het M1 Electric Skateboard heeft een oplaadtijd van 90 minuten. Een groot voordeel is dat de accu heel makkelijk is te wisselen. Zo is er niet direct een stopcontact nodig om de ledverlichting te laten branden en de snelheid er in te houden. Die snelheid is letterlijk in de hand te houden door de RFLX ™ Remote afstandsbediening. De verbinding wordt gemaakt met Bluetooth technologie. Door het dekmateriaal van lichtgewicht composiet is het gewicht beperkt gebleven tot 6,57 kg. Zo is een ideaal vervoermiddel ontstaan. Beleef de vrijheid van een elektrisch board met een M1 Electric Skateboard en ga de toekomst al vast tegemoet.

Previous «
Next »