Manieren om er direct beter uit te zien

  • Rogier
  • mei 9, 2023
  • Comments Off
Zoek een goed pak en draag het

Investeren in jezelf is een van de grootste daden van zelfzorg. Het verbeteren van je conditie en het toepassen van een fitnessregime voor een lang leven kost tijd, maar levert op de lange termijn enorme voordelen op. Je verliest gewicht, bouwt spieren op en krijgt zelfvertrouwen dat zich uitstrekt tot elk facet van je leven. Als je nu op zoek bent naar manieren om er meteen beter uit te zien, dan zoek niet verder.

Door vast te houden aan eenvoudige stijl- en verzorgingstips, kun je verbeteren wat je van nature al hebt. Het gaat niet om ijdelheid. Het gaat erom te erkennen dat je dezelfde zorg en aandacht verdient die je in je werk of gezin steekt. Dus, als je klaar bent om er meteen beter uit te zien, lees dan snel verder!

Zorg dat je kleding passend is

Niets zegt dat het je niet zoveel kan schelen als kleding die niet past. Er was een tijd dat een kleermaker net zo belangrijk was voor een man als zijn kapper, zijn barman en zijn beste vriend. Ergens in de loop van de tijd begonnen we een op maat gemaakte look als iets negatiefs te beschouwen. Dat is het niet, en dat is het ook nooit geweest. Een goed op maat gemaakte kledingkast kost je op de lange termijn waarschijnlijk minder. Een overhemd kan je bijna niets kosten en als je het goed laat doen, zal iedereen denken dat je veel meer hebt uitgegeven dan je in werkelijkheid hebt gedaan. Kijk online om te kijken waar de kleermakers bij jou in de buurt zijn.

Een goede schoenverzorging 

Door je schoenen in goede conditie te houden, verhoog je je algehele uitstraling. Onze voeten zijn de basis van ons lichaam. Onze schoenen zijn de basis van onze outfits. We raden niet aan om een ​​marathon te lopen in je oude versleten sportschoenen, en we raden ook niet aan om op een blind date te gaan in een oud, versleten paar. Of je schoenen nu € 95,- of € 895,- kosten, een goed verzorgde schoen gaat langer mee en maakt een betere indruk. 

Upgrade je garderobe

Zoek een goed pak en draag het

Als je een kamer binnenloopt en de man in het pak bent, val je echt op de best mogelijke manier op. Dat kan alleen maar vertrouwen opbouwen, wat leidt tot meer succes, wat leidt tot een meer vervullend leven, wat leidt tot… nou ja, je begrijpt het wel. En een mooi pak hoeft tegenwoordig echt niet meer de hoofdprijs te kosten!

Match je riem, schoenen en accessoires

Als je een volledig pak of een meer formele outfit draagt, moet het leer of suède van de riem qua kleur en glans overeenkomen met de schoen, of zo dicht mogelijk bij elkaar komen. Als je een meer casual pak of outfit draagt, probeer dan een neutrale leren, canvas of geweven riem van gemengd materiaal voor een coole look. Een tas, wat handschoenen of een hoed toevoegen? Houd bij twijfel de tinten bij elkaar!

Manieren om er direct beter uit te zien

Kies voor een stoere sok, maar geen gekke sok

Er valt veel te zeggen voor een sok in een gedurfde kleur. Als het eenmaal druk wordt met veel strepen, dessins of stippen, kan het afleiden en van modern naar rommelig gaan. Als je het niet zeker weet, raden we aan om vast te houden aan een klassieke, eenvoudige sok keuze in een gedurfde kleur. Kies bijvoorbeeld voor rood, omdat het een primaire kleur is, en daardoor de neiging heeft om gedurfd te zijn zonder te contrasteren met de meeste outfits. Hou je niet van rood? Dat is prima. Zoek iets wat je leuk vindt en probeer het uit. Als het niet werkt, probeer dan iets anders. Gelukkig zijn sokken vaak een goedkope manier om plezier te hebben met een outfit. 

Investeer in een herenhorloge

We kunnen niet allemaal de Rolex Submariner of Cartier Tank betalen, maar er zijn talloze gerenommeerde uurwerken die klassiek en verfijnd zijn zonder te duur te zijn. Horloges zijn een symbool van succes, of je het nu wilt toegeven of niet, dus investeren in een degelijk horloge is geen slecht idee. Wij houden van een stalen armband met een neutrale klok om te beginnen, en dan, voor de volgende, misschien een leer- of krokodillen accent. Het doel is om een ​​horloge garderobe te creëren die bij vrijwel alles past!

Manieren om er beter uit te zien

Upgrade je geur

OK, je zult er niet per se beter uitzien; maar een kenmerkende geur zal je zelfvertrouwen geven en ervoor zorgen dat je meer opvalt bij vrouwen. Er zijn veel geuren om uit te kiezen in de wereld. Onze suggestie is om er twee te vinden die werken en het daar bij te houden. Geuren worden meestal geprijsd op basis van concentratie. Simpel gezegd, parfum is het meest geconcentreerd, Eau de Toilette is de volgende, dan komt eau de cologne. Laat je niet misleiden door de woorden, mannen kunnen ook parfum gebruiken, je hebt alleen niet zoveel nodig omdat het langer bij je blijft. Het is een algemene misvatting dat vrouwen parfum dragen en mannen eau de cologne!

Vierkante Manchetknopen
Manchetknopen met Y-Patroon
Manchetknopen met Y-Patroon
Manchetknopen met Y-Patroon
Heren riem Italiaans leder
Heren riem van Italiaans echt leder
Split-Lederen Heren Riem
Lederen heren riemen automatische gesp
Previous «
Next »