Meer bewegen afgestemd op jouw omgeving

  • Menfacts
  • september 14, 2021
  • Comments Off
meer bewegen in jouw omgeving

Meer bewegen afgestemd op jouw omgeving? Dit zijn de mogelijkheden

Wil je meer bewegen afgestemd op jouw omgeving? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, zoals mountainbiken met een Cannondale mountainbike. Wij zochten uit op welke manieren je meer kunt bewegen en tegelijkertijd afgestemd kunt zijn op jouw omgeving. Lees snel verder en ontdek welke opties er zoal zijn.

De racefiets

De racefiets, zoals de Cannondale racefiets, zorgt ervoor dat je tijdens het bewegen geheel op jouw omgeving bent afgestemd. Door regelmatig met de racefiets te trainen, zal je positieve effecten merken voor je lichamelijke conditie. Je zal ook merken dat je automatisch gezonder zal gaan leven als je vaak met de racefiets op pad gaat. Denk aan minder tot geen alcohol drinken en niet meer roken.

De mountainbike

Wil jij graag offroad rijden en geheel afgestemd zijn op jouw omgeving? Dan is de mountainbike onmisbaar. Je kunt met deze fiets comfortabel fietsen op moeilijk begaanbare wegen, maar ook heuvelachtige en ruige terreinen, zoals het strand of in het bos. Deze fietsen zijn voorzien van dikke banden om voldoende grip te hebben en beschikken over een uitstekende vering voor het opvangen van schokken. Zo zal je niet snel vallen met de mountainbike, gezien deze schokken perfect worden opgevangen. 

De speed pedelec

De speed pedelec is een erg populaire elektrische fiets waarmee je tot 45 km per uur kunt fietsen. Dit is een stuk sneller dan de snelheid van de normale elektrische fiets, die slechts 25 km per uur kan behalen. Met de speed pedelec ben je snel waar je zijn moet en kun je diverse omgevingen ontdekken. Deze fietsen vallen echter wel onder de bromfietsregels, waardoor je als bestuurder aan andere verplichtingen moet voldoen.

De elektrische fiets

De elektrische fiets is een populaire fiets die tot maximaal 25 km per uur kan. Deze fietsen zijn sneller dan normale fietsen. Deze fiets beschikt over een frame, zadel, stuur, versnellingen en uiteraard twee wielen waar je op kunt rijden door de pedalen in te trappen. De fiets beschikt over een ingebouwde motor, waardoor je er snel mee kunt fietsen. Door de fiets op te laden, kun je ermee op weg gaan. 
 

Weet jij al op welke manier je meer gaat bewegen? Bekijk eens welke optie het meest geschikt voor jou is, zodat ook jij geheel afgestemd op jouw omgeving kunt bewegen.

Previous «
Next »