Modieus op vakantie? Wat pak je in?

  • Menfacts
  • maart 3, 2020
  • Comments Off
inpakken vakantie

Je hebt er zin in. Over enkele dagen hang je in de lucht richting een zonnige bestemming, klaar voor een week vol zon, lekker eten en gewoon genieten. Maar voor je op het vliegtuig stapt, heb je eerst nog een klusje af te handelen.. Je koffer pakken. De een begint hier weken op voorhand aan en vergeet via een uitgebreide Excel checklist nooit iets in te pakken, de ander propt snel wat in z’n koffer een paar uur voor het vliegtuig vertrekt. Welk type jij ook bent, je wil natuurlijk goed voor de dag komen op vakantie. De trainingsbroek laat je thuis, je wil graag gezien worden in outfits die perfect bij je bestemming passen. En vergeet vooral je zwembroek niet! wij verzamelden enkele tips om stijlvol op vakantie te vertrekken.

Outfits voor overdag

De meeste mensen maken op voorhand een plan voor wat ze allemaal willen gaan doen op vakantie (en ja, ook ‘niets doen’ is een plan..). Dit lijstje, in combinatie met de temperatuur van je bestemming, gaat je helpen om je outfits te plannen voor overdag. Je wilt voorbereid zijn op elke situatie waar je in terecht kan komen. Jij wil niet degene zijn die op citytrip gaat naar Stockholm in de lente en z’n jas vergeet. Denk ook in laagjes: ga je van de brunch naar een sightseeing tour en erna lekker shoppen? Dan is het wel zo fijn als je een trui bij hebt die je in je tas kan stoppen als je het te warm krijgt. Bestaan jouw plannen op vakantie uit niet meer dan zonnen, zwemmen, een drankje doen en nog meer zwemmen? Dan heb je uiteraard meer dan één zwembroek nodig om je vakantie door te komen… Kies je voor veilig, stijlvol en klassiek? Dan ga je voor een exemplaar in één kleur zoals donkerblauw, groen of zwart. Maar omdat je op vakantie bent mag het misschien ook allemaal wat fleuriger. In dat geval kies je voor een knal exemplaar, zoals een hippe roze zwembroek van de Bijenkorf! Een pluspunt, dit staat in elk geval mooi bij je Instagram kiekjes en de azuurblauwe zee…

roze zwembroek

Outfits voor ‘s avonds

Het hangt af van je bestemming wat je best inpakt voor je avondplannen. Koelt het best wel af ‘s avonds? Dan neem je een mooie zomerjas heren of een  blazer mee, die laatste komt sowieso van pas als je uit eten gaat. Als je naar een tropische bestemming vertrekt en wil dineren in stijl, kies dan voor een mooi linnen hemd met bijpassende broek.

Veel plezier op vakantie!

Previous «
Next »