Opgeruimd kantoor werkt prettig

  • Menfacts
  • augustus 26, 2020
  • Comments Off
opgeruimd kantoor

Handige archiefkasten

Om je kantoor netjes en overzichtelijk te houden is het onvermijdelijk om archiefkasten te plaatsen. Ook bij het nieuwe werken zullen er altijd nog spullen opgeruimd moeten worden. Voor elke archiveringsbehoefte is een specifieke kast te leveren. De meest praktische kantoorkast is een roldeurkast.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat een opgeruimd kantoor prettig werkt en een gezonde en hoge arbeidsproductiviteit tot gevolg heeft. Tegenwoordig bij het nieuwe werken wordt er toegewerkt naar een papierloos kantoor. Er zullen echter altijd nog documenten zijn die uitgeprint moeten worden. Uitgeprinte documenten lezen vaak toch prettiger en je kunt direct aantekeningen maken op de desbetreffende documenten. Ook ander kantoormateriaal zal aanwezig blijven en brochures en materiaal die je ontvangt per post moeten ook ergens worden opgeborgen.  Het plaatsen van archiefkasten zal dan noodzaak zijn. Uiteraard kan een papierloos kantoor prima uit de weg met minder archiefkasten dan een kantoor dat nog wel alles uitprint. Medewerkers vinden het ook vaak prettig en aangenaam als persoonlijke spullen netjes en veilig opgeborgen kunnen worden zodat anderen dit niet direct kunnen inzien. Voor dit argument is het aan te raden om voor elke medeweker een kantoorkast ter beschikking te stellen. Dit kan een grote kast zijn, maar voor mensen die slechts enkele documenten hoeven op te bergen voldoet een ladeblok ook.

Goede bureaustoelen

Niet alleen is een opgeruimd kantoor essentieel voor een gezonde werkplek, ook bureaustoelen van hoge kwaliteit zijn zeer belangrijk om er voor te zorgen dat uw personeel gezond en fit blijft. Tegenwoordige zijn er dan ook ergonomische bureaustoelen te krijgen die het lichaam van het personeel optimaal kunnen ondersteunen. 

Roldeurkasten zijn ruimtebesparend

In een kantoor is het fijn als er genoeg ruimte is. Niemand zit erop te wachten om hutje mutje te zitten. Het komt nog vaak voor dat medewerkers met 6 personen in een kantoor zitten van 15 m2. In elk kantoor is het wel noodzakelijk om een kantoorkast (Online te bestellen) te plaatsen. De meest gebruikte kantoorkast is een roldeurkast. Helemaal in kantoren waar de ruimte beperkt is, is een roldeurkast aan te raden. Als de roldeuren van de kast open worden gedaan, verdwijnen deze deuren in de kast zelf. Bij bijvoorbeeld een draaideurkast slaan de deuren naar buiten open wat zonde van de ruimte is. De meest praktische afmeting van een roldeurkast is 198 x 120cm. In de kast heeft u voldoende plek voor al uw kantoormateriaal en bent u de minste ruimte kwijt. In de kast kunt u namelijk 5 rijen ordners boven elkaar plaatsen. Een roldeurkast is afsluitbaar waardoor de inhoud ook veilig te bewaren is. Wat dat betreft zijn de kantoormeubelen van Officecity van een uitstekende kwaliteit.

Previous «
Next »