• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Opslag: zet al je mannenspullen handig in een berging

Opslag: zet al je mannenspullen handig in een berging

  • Menfacts
  • mei 9, 2018
  • Comments Off
mannenspullen

Natuurlijk is het heel leuk en handig om altijd een gigantische voorraad bier tot je beschikking te hebben staan. Maar we zijn hier om je te vertellen dat je nog veel meer dingen in de opslag kunt doen. Want wat extra opslagruimte komt altijd wel van pas. Daarom staan we in dit artikel even stil bij waar je allemaal een extra opslag voor kan gebruiken.

Extra opslag, heb je dat wel echt nodig? Nou ja, nodig… Handig is het zeker. En al helemaal wanneer jouw appartement geen berging heeft en/of te klein is om al je spullen op te slaan. Ook wat je eigenlijk niet het hele jaar door gebruikt. Daarom is een externe opslagruimte ideaal, ook voor mannen. Waarvoor je die dan kan gebruiken? We leggen het je uit.

Opslag voor je sportspullen

Als man zijnde heb je ongetwijfeld een periode gehad dat je een sixpack ging kweken. Je ging enthousiast aan de slag met gewichten en hebt waarschijnlijk nog wel een matje liggen waar je sit ups op deed. Als die periode bij jou niet lang geduurd heeft, kun je je workout-spullen beter in de opslag doen. Tenminste, totdat je er echt klaar voor bent om gedisciplineerd aan je lichaam te gaan werken. Je gewichten, matjes, kettlebells en zelfs je sportschoenen en –kleren, sla het allemaal op zodat je er later weer mee aan de slag kan.

Opslag voor je kleren

Veel afgevallen de laatste tijd? Of ben je van stijl veranderd over de jaren heen? Dan is het altijd een goed idee om je kleding te doneren of aan vrienden of je kleine broertje te geven. Maar weet je dat wel zeker? Ook hier komt een externe opslagruimte in Rotterdam of Amsterdam enorm van pas. Want misschien is het handig om oude kleren eerst even te bewaren om zeker te weten dat je ze in de toekomst niet meer gaat gebruiken.

Opslag voor je barbecue

Hou jij ook van lekker barbecueën ’s zomers? Gezellig met vrienden en familie, een biertje erbij en lekkere stokbroodjes met kruidenboter op tafel. Helaas is het niet het hele jaar door zomer in Nederland en staat het misschien een beetje raar om zo’n vleesrooster in de winter in de woonkamer te hebben staan. Zet je bbq in de opslag en er kan niets mee gebeuren totdat jij ‘m weer kan gebruiken.

Opslag voor andere spullen

Wist je dat er nog veel meer mannenspullen zijn die je gemakkelijk een seizoen kan opbergen? Net zoals je barbecue gebruik jij misschien een slowcooker of blender alleen in bepaalde seizoenen. Denk ook eens aan andere apparatuur zoals je dure fotocamera die je alleen gebruikt wanneer je op reis bent of je onewheel die je het liefst opbergt wanneer het in de herfst en winter te veel regent. En met de opkomst van streamingdiensten kijkt niemand nog dvd’s. Maar wegdoen wat je al hebt is zonde, wie weet is het ooit nog eens heel veel geld waard! Kijk voor een externe opslagruimte eens bij Shurgard Amsterdam of Rotterdam.

Previous «
Next »