Originele cadeau’s voor de man van nu

  • Menfacts
  • september 14, 2017
  • Comments Off
bierviltjes bedrukken

Is één van je beste vrienden bijna jarig, heeft je broer promotie gehad of wil je je vader bedanken voor het water geven aan de planten terwijl je op vakantie was? Dan hebben we hieronder een aantal originele cadeau tips voor de man van nu.

bluetooth waterproof speaker

Met een Bluetooth Waterproof speaker kun je niet alleen muziek draaien terwijl je de dagelijkse douchebeurt aan het uitoefenen bent, maar ook telefoon gesprekken voeren door de ingebouwde microfoon. Hoe bedoel je, mannen kunnen niet multitasken? Door de zuignap die aan de achterkant van de speaker vast zit kan hij ook makkelijk in de auto of aan je bureau gebruikt worden. Een multifunctioneel cadeau, dus.

bierviltjes bedrukken

Welke man wil er nou geen eigen bar in zijn huis? Naast de nodige flessen bier en sterke dranken, moet er ook voor de aankleding gezorgd worden. Hoe origineel is het dan om niet de bestaande bierviltjes van de verschillende biermerken op je bar neer te leggen, maar bierviltjes te laten bedrukken met je eigen gemaakte logo of foto. Een perfect en origineel cadeau voor de man die het op z’n tijd niet erg vind om de barman uit te hangen. Laat hier je bierviltjes bedrukken.

whisky stenen

Waar een bar is, wordt ook vrijwel altijd whiskey geschonken. Voor wie zijn Johnnie, Jameson of Jack graag koud drinkt is het altijd een probleem wanneer er ijsblokjes worden toegevoegd aan het drankje. De whiskey wordt snel waterig en dat is zonde van de rijke smaak. Whiskeystenen bieden uitkomst. Deze speciale stenen houden kou vast en dienen dus als goede vervanger van ijsblokjes voor in je favoriete whiskey, zondat dat de smaak verloren gaat. Daarnaast worden ze ook geleverd in een luxe kadoverpakking.

destiny 2

Als op die ene dag de mannen dan toch bij elkaar zijn, is een potje gamen nooit zo’n gek idee. Het langverwachte vervolg op de legendarische game Destiny van Bungi is kort geleden uitgekomen en nu al een grote hit onder de die-hard gamers. In Destiny 2 heeft de leider van de Red Legion de krachten van de Guardians weggenomen. De gene die het overleefd hebben moeten vluchten en het is vervolgens aan jou om nieuwe werelden en wapens te verzamelen zodat de Red Legion verslagen kan worden. Nog geen idee waar ik het over heb? Gewoon die game spelen!

Previous «
Next »