Speelgoed voor grote jongens

  • Menfacts
  • oktober 11, 2021
  • Comments Off
remote control car

De leukste raceauto’s voor grote jongens

Zoek je speelgoed voor grote jongens? Denk dan eens aan raceauto’s. Dit zijn stoere auto’s die je op afstand kunt besturen. Hierbij kun je denken aan de gave
Traxxas Max of de Traxxas XO-1. Wij zochten uit wat de gaafste raceauto’s voor grote jongens zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Traxxas XO-1

De Traxxas XO-1 beschikt over een supersnelle stuurrespons en AWD tractie. Dat maakt de XO-1 net even wat anders dan de standaar RC auto’s. Een optimale grip is je gegarandeerd dankzij het Traxxas Stability Management systeem en de functionele aerodynamische eigenschappen. Ook is er voor een brushless systeem gekozen dat alle snelheidsrecords kan verbreken, zodat je die grip maximaal kunt benutten. Echter verlies je nooit de controle over jouw XO-1, want dit geweldige model beschikt over een geavanceerde TQi zenderset met Bluetooth module. Het is dan ook mogelijk om via Android of iOS de gas gevoeligheid, gas trim en stuurgevoeligheid in te stellen. Deze supercar is perfect voor wat meer gevorderde racers.

De Traxxas Max

De Traxxas Max is tevens een prachtig model dat onmisbaar is in jouw collectie. De modelauto is speciaal gemaakt voor de ruigste acties en meest intensieve races. De auto heeft een speciale schokdemping die klappen op de ruigste oppervlaktes perfect kan absorberen. De aandrijflijn beschikt over vele hoogwaardige en sterke componenten. Met de reuze GT-MAXX schokdempers met grote schachten wordt de juiste demping bij de ophanging gerealiseerd. Wil jij lekker hard scheuren? Dan ben je met deze auto uren bezig.

Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy

Een andere gave raceauto is de Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy. Het is een 4 wiel aangedreven model, wat dan ook meer grip heeft dan een model dat 2 wiel aangedreven is. Hierdoor schiet deze stoere raceauto minder snel uit de bocht en kun je er heerlijk mee off road rijden. Ook over gras rijden is met deze RC auto geen enkel probleem.

Bounce Car

De Bounce Car is een stoere auto die je perfect op afstand kunt besturen. Het model is net even iets anders dan andere raceautos. Je kunt er niet alleen keihard mee racen. De auto kan nog diverse andere trucs, waaronder rollen en springen. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je 20 minuten lang met deze gave auto kunt spelen. Zet de auto op een compacte modus, zodat deze flexibel beweegt of ga voor de stretched modus, zodat de auto erg snel is. Deze auto beschikt tevens over gave LED lampen en mooie geluidseffecten.

Voor welke RC auto ga jij?

Previous «
Next »