Steeds meer mensen maken hun eigen sigaretten

  • Menfacts
  • Juli 9, 2019
  • Comments Off
sigarettenmaker

Roken wordt steeds duurder

Roken in Nederland wordt steeds meer iets van vroeger dankzei het beleid van de Nederlandse staat om roken te ontmoedigen. Hoewel er steeds minder mensen roken, is het nog altijd een middel waar een groot deel van de bevolking verslaafd aan is. Roken van sigaretten en/of sigaren is niet alleen slecht voor je gezondheid, maar is roken over het algemeen ook nog erg duur. Veel mensen die roken moeten daarvoor andere zaken laten liggen vanuit financiële overwegingen. Rokers kunnen bijvoorbeeld minder op vakantie, of moeten op andere zaken bezuinigen. Om de kosten op roken te besparen kan het verstandig zijn om je eigen sigaretten te draaien. Hiermee bespaar je op de lange termijn namelijk heel veel geld. Zeker wanneer je een verstokte roker bent is het zeer de moeite om dit eens goed uit te zoeken. 

Powermatic 2 Plus Sigarettenmaker

Hoeveel kun je besparen

Bij het berekenen van de besparing als je overstapt naar zelf sigaretten maken, is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst natuurlijk het aantal sigaretten dat je normaliter op een dag rookt. Hoe meer je over het algemeen rookt, hoe meer geld je hierdoor kwijt bent. Je kunt dus flink besparen wanneer je die sigaretten zelf hebt gedraaid. Daarnaast is het merk sigaretten dat je rookt natuurlijk ook van invloed op de eventuele kosten die je kunt besparen. Het ene merk is namelijk duurder dan het andere merk. Wanneer je bijvoorbeeld 1 pakje per dag rookt, kun je met behulp van een sigarettenmaker minstens 1500 euro per jaar verdienen door zelf sigaretten te maken. Dat is natuurlijk een immens bedrag en om die reden kan het dan ook verstandig zijn om een elektrische sigarettenmachine aan te schaffen.

Bereken je voordeel en draai kwaliteit

Via de calculator op sigarettenmakershop.nl kun je zelf je voordeel berekenen. Dit gaat snel en makkelijk en je hoeft er geen rekenwonder voor te zijn. Het voordeel is ook dat je gewoon je eigen merk kunt blijven roken. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, is er namelijk een grote verscheidenheid aan merken te gebruiken voor de elektrische sigarettenmachine. En vanwege het geavanceerde systeem van de sigarettenmachine blijft ook de kwaliteit van de sigaretten goed en blijven ze lang houdbaar.

Powermatic 3 Semi-Automatische sigarettenmaker

Dit heb je nodig

Om te starten met sigaretten maken heb je een hulzenvuller of sigarettenmaker nodig. Je kunt tegenwoordig kiezen uit eenvoudige handmatige sigarettenmakers van Mascotte of Gizeh, of de meer geavanceerde elektrische apparaten zoals de Zorr Powermatic of de Golden Rainbow. Daarnaast heb je een pot of emmer volumetabak nodig en een doos met filterhulzen om de sigaretten te kunnen maken. 

Benieuwd naar de benodigdheden en mogelijkheden om je eigen sigaretten te draaien? Bezoek voor meer informatie: https://www.sigarettenmakershop.nl/

Previous «
Next »