Stoere zomeroutfits

  • Menfacts
  • July 14, 2018
  • Comments Off

Wil je graag in een stoere zomeroutfit lopen deze zomer? Er zijn veel trends voor jou te vinden. Met onderstaande fashion tips ben jij weer helemaal bij met de mode. Welke kledingvorm kies jij?

Jumpsuit

Dit kledingstuk maakt het aankleden wel heel makkelijk: je hebt een grote broek, eigenlijk een tuinbroek, die je zonder gedoe zo aantrekt. Het toont stijlvol en is voor de zomer erg comfortabel en ook op stap gaan is geen probleem, omdat jij de huidige trends volgt, val je ook positief op.

Groter, grootst

Of het nu t-shirts zijn, truien, jassen of broeken: groter is in! Je hoeft dus niet meer af te vragen of de gekochte kleding niet veel te groot is, dit is een trend onder de kleding waardoor je eigenlijk heel makkelijk een misser in de maat kunt goedpraten.

Camouflagekleding

Camouflagekleding die je ook wel kent van het leger wint ook aan populariteit in de kledingtrends. Wanneer je dit kiest heb je zeer stoere herenkleding, maar wees wel wat terughoudend met het kopen: enkel een jas of broek met gewone kleding is meer dan genoeg om stijlvol voor de dag te komen. Wanneer je teveel toevoegt lijkt het eerder alsof je op missie gaat.

Simpel mag ook

Combineer enkele tinten kleding om zo een eigen mooie creatieve en simpele look te creƫren. Zo kan je een licht shirt nemen met een donkere broek of juist een donker jasje met een lichter overhemd. Wees niet te vlak qua kleuren, maar juist divers. Simpele herenkleding kan hierdoor juist erg interessant worden. Als je al kleding hebt met neutrale kleuren zal dat in je voordeel werken met kleding kopen, veel kleuren passen bij de stijl.

Koop een opvallende jas

Maak geen gebruik meer van die eeuwige grijze/zwarte jas, maar kies iets moderners. Kies een mooie zachte kleur met opvallende details zoals je ziet bij een overcoat. Ook bomberjacks zijn op dit moment erg gewild.

Previous «
Next »