• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • TDC Groep helpt jouw bedrijf om het juiste personeel te vinden

TDC Groep helpt jouw bedrijf om het juiste personeel te vinden

  • Menfacts
  • maart 9, 2021
  • Comments Off
zoeken naar nieuw personeel

Het valt niet altijd mee om openstaande vacatures te vullen met geschikte kandidaten. Als bedrijf heb je natuurlijk de nodige eisen waaraan een werknemer dient te voldoen, alvorens deze daadwerkelijk op de juiste plaats belandt en de openstaande vacature weet te vervullen. Gelukkig kun je tegenwoordig via een speciaal bemiddelingsbureau ook op zoek gaan naar het juiste personeel. 

TDC Groep is gespecialiseerd in het vullen van met name technische vacatures. Uiteenlopende werkgevers in met name de technische sector maken gebruik van de diensten die TDC Groep verleent. Zo gaan zij actief op zoek naar personeel om openstaande posities binnen een bedrijf zo snel mogelijk te vullen met een geschikte werknemer die voldoet aan de verschillende eisen die worden gesteld. 

Een goede match tussen werknemer en werkgever is het doel

Er wordt altijd geprobeerd om tot een goede klik te komen tussen werkgever en werknemer. Daarom kijkt TDC Groep bij het selecteren van de juiste personen niet alleen naar vakkennis, opleiding en ervaring, maar ook naar de persoonlijkheid van een nieuwe werknemer. Je wilt er als werkgever namelijk zeker van zijn dat een nieuw personeelslid niet alleen aan de nodige vaktechnische eisen voldoet, maar dat deze ook binnen de bedrijfscultuur van jouw onderneming past. Dit is namelijk uitermate belangrijk als je als doel hebt om een lange arbeidsrelatie met iemand aan te gaan. 

Zo heeft TDC Groep bijvoorbeeld verschillende vacatures engineering open staan. Bij posities voor engineering wordt gezocht naar mensen die van aanpakken weten. Het is in een steeds verder geautomatiseerde wereld namelijk van groot belang dat technische onderdelen, constructies en systemen van een machine feilloos kunnen opereren. Er zullen geschikte onderdelen ontworpen moeten worden en technische tekeningen worden gemaakt, allemaal gebaseerd op de nodige complexe berekeningen. 

TDC Groep heeft jarenlange ervaring met het vinden van technisch personeel

Het mag duidelijk zijn dat het vinden van geschikt personeel voor zo’n functie niet binnen de kortste tijd geregeld is. Hier springt TDC Groep dan ook handig op in. Met jaren ervaring in de technische sector hebben zij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd waarmee ze proberen de juiste werknemer te vinden voor iedere vacature die door hun klanten bij hen wordt uitgezet. 
Dit kan naast engineering ook van toepassing zijn op andere type vacatures. Denk bijvoorbeeld aan een steigerbouw vacature voor een grote klant in de petrochemie sector. Maar ook heeft TDC Groep vacatures in procestechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde, bouwsector of elektrotechniek. Als werkzoekende kun je vervolgens op de website door het toepassen van een makkelijk filtersysteem heel gemakkelijk aangeven welke keuzes voor jou van toepassing zijn. Ook kun je aangeven in welke regio je op zoek bent naar een nieuwe baan, zodat er heel specifiek gekeken wordt naar de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Previous «
Next »