• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Topgames die dit jaar nog gespeeld kunnen worden

Topgames die dit jaar nog gespeeld kunnen worden

  • Menfacts
  • juni 11, 2020
  • Comments Off
beste games

2020… Toch wel het jaar van binnen zitten, maar natuurlijk ook van urenlang gamen. Er zijn mensen die er alleen maar negatieve dingen in zien, maar wij gamers weten maar al te goed dat het spelen van een game en je totaal laat meeslepen is allerlei fantasie verhalen, soms echt even nodig is om tot jezelf te komen. Er zijn daar maar een paar dingen voor nodig. Een goede game PC en leuke games. Vandaag hebben we het over het tweede. Leuke games zijn er genoeg. Maar je hebt het idee dat je ze allemaal al gespeeld hebt. Geen zorgen, veel gamers hebben dit gevoel wel eens. Daarom lees je in deze tekst over 2 games van UbiSoft die behoren tot de beste pc games van 2020. 

Een van de beste strategie games

Anno 1800 is een geheel nieuwe ervaring in de wereld van de strategie games. Het spel wat deel uitmaakt van de Anno game serie was na release gelijk razend populair. De fantasiewereld waarin je terecht komt speelt zich af in en rond het jaar 1800. In dit fabriekentijdperk moet je door het slim handelen in verschillende markten je stad zo groot mogelijk zien te bouwen. Anno 1800 weerspiegeld een realistisch beeld weer van het leven in deze tijd. Door het realisme in dit spel van UbiSoft vormt het een uitdaging voor elke speler om elke beslissing goed te nemen. Een foute beslissing kan later in het spel tot nadelen voor je stad kunnen uitgroeien. Leer handelen met online spelers of bots als een pro en wordt marktleider van de wapen- of staalmarkt. 

Op dit spel kan eigenlijk niemand meer wachten

Assassin’s Creed Valhalla is een van de grootste aankomende projecten van UbiSoft. Na het uitbrengen van de gametrailer werd UbiSoft gelijk overspoelt met positieve reacties. Het was dan ook mega nieuws in de gamewereld. Deze game gaat ongetwijfeld tot een van de beste pc games van dit decennia behoren. Je kan de game nu al pre-orderen, zodat je de game gelijk kan gaan spelen als hij uitkomt. Assassin’s Creed Valhalla is een van de eerste Viking game die zo’n realistisch beeld geeft over de tijd waar het spel zich in afspeelt. Het plunderen van Engeland door de Vikingen zorgt voor een spannend verhaal gecombineerd met de vertrouwde Assassin’s Creed stijl en verhaallijnen. Door het team dat door UbiSoft is samengesteld kom jij in een levensechte wereld terecht en speel je het hoofd van een Viking stam die op zoek is naar rijkdommen in het niets-wetende Engeland. Oorlog breekt uit en zorgt voor veel spektakel. Het spel laat het toe om het te spelen in een hoge resolutie met adembenemende graphics. Met dit spel ga je het beste uit je pc halen!

Previous «
Next »