• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Vinyl laminaat: dit is het en zo past het in jouw interieur

Vinyl laminaat: dit is het en zo past het in jouw interieur

  • Menfacts
  • juni 1, 2021
  • Comments Off
vinyl laminaat

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, vinyl laminaat. Dit type vloer heeft de uitstraling van een laminaatvloer maar het gemak en comfort van vinyl. Vinyl laminaat kun je op alle mogelijke manieren stijlen en is daarmee geschikt voor iedere woonstijl. Dus ook voor die van jou! Met de tips in dit artikel zorg je ervoor dat jouw vinyl laminaat je interieur naar een hoger niveau tilt!

Kies de juiste kleur   

Zoals voor elke vloer geldt: de kleur van je vinyl laminaat is bepalend voor de rest van je interieur. Je vloer is namelijk de basis waarop je verdere designkeuzes maakt. Het is dan ook van groot belang dat je een vloer kiest waar je niet na een paar maanden op uitgekeken bent. Bepaal daarom allereerst de kleur van jouw vinyl laminaat vloer. 

Zoek je een lichte vloer die jouw interieur vooral ruimtelijker laat lijken? Of ben je op zoek naar een vloer die een grote ruimte juist knusser en huiselijker laat aanvoelen? In dat geval is donker vinyl laminaat een betere optie. Afhankelijk van je voorkeuren kies je dus een kleur vloer die de overige elementen in je interieur versterkt. 

Bepaal de uitstraling 

Zodra je de kleur van je vinyl laminaat hebt bepaald, is het tijd om de juiste uitstraling te kiezen. Hiermee wordt het motief of de tekening van je vinyl laminaat bedoeld. Ga je bijvoorbeeld voor een houtlook vloer? Of is een tegel- of betonlook vloer meer jouw stijl? Met vinyl laminaat zit je in ieder geval goed. 

De keuze voor de uitstraling van je vloer heeft veel invloed op de uiteindelijk sfeer in een ruimte. Welke meubels je goed kunt combineren met je vloer bijvoorbeeld, of welke raambekleding goed past bij de kleur en uitstraling van je nieuwe vloer. Kortom, uitstraling is een belangrijke factor in het proces. 

Vind je vloer 

Nu heb je ongetwijfeld een beter beeld gekregen van de vloer die jij graag wilt hebben. Dan is het zaak om een partij te vinden die jouw vloer kan leveren en misschien zelfs leggen. Als je gebruikmaakt van een professionele legservice mag je er namelijk op rekenen dat jouw nieuwe vloer snel, strak en egaal gelegd wordt zonder dat jij er omkijken naar hebt. 

Een vloerenspecialist met een breed assortiment vinyl laminaat is Bebo Parket. Ontvang persoonlijk advies over jouw nieuwe vloer en maak gebruik van de hoogwaardige service van deze vloerengroothandel. Ook voor de beste prijzen zit je hier overigens goed! Vinyl laminaat vind je bij Bebo Parket namelijk voor stuntprijzen. 

Previous «
Next »