Vis van de bbq

  • Menfacts
  • mei 9, 2019
  • Comments Off

Het bbq seizoen is weer geopend! Heerlijk barbecueën met vrienden wordt nog een stuk leuker als je heerlijke vis gaat serveren. Wie houdt er nou niet van vis? Een visje eten in combinatie met een lekker glas drank erbij is altijd aan te raden. Op die manier komen de gesprekken snel los en kun je met je vrienden heerlijk ouwehoeren! Vis is ook nog eens zeer gezond. Er zit veel proteïne in, dus het is goed voor de spieren! Als je veel vis eet kun je dus altijd winnen met armpje drukken! Ook is vis voorzien van Omega- 3 vetzuren. Dit is goed voor je lichaam. Enerzijds zorgt het voor veel energie. Maar het zorgt er ook nog eens voor dat je bloedvaten gezond blijven. Daarom wordt er door voedingsexperts aangeraden om sowieso 2 maal per week vis te eten. Er is niets leukers dan dit met een groep vrienden te doen, ergens heerlijk in de tuin.

Vis van de barbecue

Vis van de barbecue is heerlijk om te serveren aan je gasten. Een mooie manier om iets te vieren is namelijk om een barbecuefeest te geven. Het is vrijblijvend, gezellig en je hebt niet veel gedoe. Vis van de bbq is namelijk zeer snel gaar. Je hoeft dus niet ongeduldig te zijn. Er zijn verschillende soorten bbq vis. Enerzijds kun je voor de wat luchtigere vis gaan. Denk daarbij aan een heerlijke zalm of een stuk witvis. Maar ook bijvoorbeeld tonijn is een goede bbq vis. Veel mensen prefereren echter makreel; iets wat zwaarder op de maag valt, maar alsnog zeer aan te raden is. Ook deze vis is namelijk zeer gezond en dat is natuurlijk zeer voordelig. Bbq vis van goede kwaliteit is altijd een genot voor je smaakpapillen.

Barbecue vis: luchtig op de maag

Een voordeel van barbecue vis is ook dat het een stuk luchtiger op de maag is dan vlees. Veel mensen klagen bijvoorbeeld dat ze buikpijn krijgen na het eten van veel vlees. Bij barbecue vis komt dat niet zo snel voor. Zeker verse vis van de bbq is lekker. Daar kun je je vrienden heerlijk mee verwennen. Je kunt het namelijk lekker krokant maken. Bovendien kun je het combineren met een heerlijke saus, maar je kunt bijvoorbeeld ook tussen brood doen. De mogelijkheden met betrekking tot vis van de barbecue zijn dus eindeloos. Mooie gesprekken voeren met je vrienden onder het genot van vis. Een betere tijdsbesteding is er niet te bedenken in de zomer.

Previous «
Next »