• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Welke verschillende soorten herenondergoed zijn populair?

Welke verschillende soorten herenondergoed zijn populair?

  • Menfacts
  • december 21, 2021
  • Comments Off
ondergoed

Waar wij heren vroeger alleen de keuze hadden uit de klassieke strakke witte boxershort, de slips en de lange onderbroek zijn er tegenwoordig meer soorten herenondergoed dan ooit tevoren te koop. Van losse boxershorts tot strings, er is van alles te vinden en iedereen heeft zijn favoriete ondergoed. Wij mannen besteden steeds vaker aandacht aan de laatste fashion statements, maar daarbij wordt wel vaak minder aandacht aan ons ondergoed besteedt, en daarom vonden wij het een goed idee om uit te leggen waarop je moet letten bij het kopen van ondergoed voor mannen, en wat de meest populaire vormen zijn.

Boxershorts

Boxershorts zijn wat betreft ondergoed de meest voorkomende, en comfortabele, optie. Boxershorts zien er verzorgd uit, bieden je een uitstekende bescherming tegen schuren en zullen lang meegaan. Ze hebben een blijvende aantrekkingskracht en met klassiek katoen is het bijna onmogelijk om de mist in te gaan. Kleuren zoals blauw, grijs en zwart zijn goede keuzes en de beste keuze is een boxershort gemaakt van katoen en elastine.

Shorts

Shorts kun je goed onder een strakke broek dragen, waardoor ze populair blijven en daarnaast zijn ze tegenwoordig te koop met een mooi ontwerp en weinig naden, voor extra comfort. Ze blijven perfect op de heup zitten terwijl sommige mannen ze liever iets lager dragen.

Ondergoed met prints

Geometrische patronen zie je veel bij herenkleding en ze lijken nu ook hun weg te hebben gevonden naar het herenondergoed. Een onderbroek met geometrische prints is een spannender en minder saai alternatief voor ondergoed in basiskleuren. Je moet dan echter wel voor de modellen met de juiste stijl gaan. Koop geen felle tinten of opzichtige ontwerpen en ga niet voor kinderachtige designs!

Mesh ondergoed

Mesh wordt beschouwd als ideaal materiaal omdat het lichtgewicht en ademend is en daarom is veel sportondergoed hiervan gemaakt. Verschillende merknamen gaan nog verder en gebruiken thermisch gevoelig mesh-materiaal, dat het gemakkelijker maakt om de warmte van je lichaam af te voeren en je benen te verkoelen.

Luxe ondergoed voor mannen

Met kleding kunnen wij mannen indruk maken en dit geldt ook voor ons ondergoed. Luxe ondergoed kost misschien meer dan een mooi shirt of een avondje uit, maar er zijn zeer comfortabele en praktische stijlen beschikbaar! Er zijn veel mannen wiens wederhelft het ondergoed koopt en daarbij het eerste ondergoed nehmen dat ze tegenkomen. Het is echter goed om het beste uit jezelf te halen, zodat je je de hele dag zo comfortabel mogelijk kunt voelen. Wit ondergoed en boxershorts zijn na al die jaren nog steeds populair, maar er zijn tegenwoordig zo veel meer opties. Mannen die hun eigen ondergoed kopen, geven over het algemeen de voorkeur aan lekker zittende slips. Maar soms kunnen boxershorts, slips en strings je net wat meer flair geven… en luxe ondergoed helemaal!

Sport ondergoed

Het is heel vervelend als je probeert te trainen en wordt afgeleid door zweterig ondergoed. Wees echt niet bang, vele sportmerken hebben nu ondergoed dat is ontworpen om mee naar de sportschool te gaan en waar je fijn in kunt trainen.

Gemaakt van vochtafvoerende stoffen, die dus ook geen vreemde geurtjes zullen veroorzaken, heb je als je deze onderbroeken draagt geen excuus meer om niet te gaan trainen. Als dat nog niet genoeg is, zorgt de strakke pasvorm ervoor dat de onderbroek tijdens de intensieve training niet omhoog kruipt. Geen excuses meer om niet naar de sportschool te gaan!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo