• Homepage
  • >
  • Films
  • >
  • Will Smith en Martin Lauwrence weer samen op het scherm in Bad Boys 3

Will Smith en Martin Lauwrence weer samen op het scherm in Bad Boys 3

  • Menfacts
  • maart 29, 2019
  • Comments Off
bad boys 3

Will Smith en Martin Lawrence in nieuwe Bad Boys

Whatcha gonna do?

Het legendarische duo Will Smith en Martin Lawrence trekken binnenkort weer de stoute kleren aan, want jawel, een nieuwe Bad Boys film komt eraan, 16 jaar na het tweede deel in 2003. De eerste versie dateert alweer uit het jaar 1995 en de jongensdroom van Michael Bay werd toen een regelrecht kassucces. Liefst 160 miljoen dollar bracht de productie in het laatje. Toentertijd was de film revolutionair, omdat voor het eerst in de filmgeschiedenis twee dienders een donkere huidskleur hadden. Je kunt het je inmiddels met producties als Black Panther niet meer voorstellen, maar tot dan toe was de zwarte politieagent slechts het hulpje van de blanke politieheld, denk aan Miami Vice of Leathal Weapon. Het welbekende deuntje van Bob Marley, Bad Boys, Bad Boys whatcha gonna do, whatcha gonna do, kan inmiddels iedere liefhebber van flikkenfilms moeiteloos mee-neuriën. Hetzelfde geldt voor heerlijk foute teksten als Honey, you know that I am a better cop, when I am doing it in the morning. Deze frase werd benoemd tot de slechtste van het jaar, maar vanwege de cultstatus van de film deert dat een echte fan van stoere jongens films absoluut niet.

Belgisch regisseursduo

Het derde deel van Bad Boys is weer een nieuwe film Will Smith, en dat leek 24 jaar geleden lang niet zo vanzelfsprekend, want laatst onthulde Smith dat zijn rol in Bad Boys oorspronkelijk voor iemand anders was gereserveerd. Het belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zal deze keer ongetwijfeld niet op die gedachte zijn gekomen, want zij begrijpen dat Will Smith garant staat voor spektakel met een vermakelijk randje. Het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah stond al eerder aan de basis van films als Black en Patser.

Door dik en dun

Overigens leek een derde deel lange tijd allesbehalve verzekerd, want nog in 2017 verklaarde Martin Lawrence dat hij niet dacht dat er nog een nieuw deel op het witte doek zou verschijnen. Toch zette hij ook toen al de deur op een kier, en gaf aan dat wanneer de studio om een nieuw deel zou vragen, hij daar wel oren naar zou hebben. Gelukkig voor de fans is de deur inmiddels wagenwijd opengezet. Een nieuwe bad boys film komt eraan, en dat is al bij al niet zo verwonderlijk, want Lawrence en Smith zijn ook in real life echte makkers. Smith gaf aan dat hij van zijn filmbuddy houdt, en die liefde zal ongetwijfeld binnenkort ook van het witte doek spatten.

Previous «
Next »