Zo bereid je jouw roadtrip voor

  • Menfacts
  • april 17, 2018
  • Comments Off
roadtrip

Verzekerd van de ultieme roadtrip!

Het is de droom van iedere man. Een roadtrip met je beste vrienden of je vriendin. Met de auto ga je lekker op reis. Of kies je toch liever voor een busje of camper? Een roadtrip is vooral avontuur en vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt. Kies je voor Europa of ga je verder weg? Ga je voor een fantastische reis door Canada, Australië, langs de Amerikaanse westkust? Of kies je liever voor een avontuurlijke reis door Zuid-Afrika? Niet ieder land leent zich voor een roadtrip. Maar landen zoals bijvoorbeeld Kroatië, IJsland en Canada zijn er perfect voor.

Reisplannen

Het maken van een roadtrip begint bij het plannen van je reis. Stel jezelf vooraf een aantal vragen:

  • Welk land wil je graag bezoeken?
  • Hoe ver wil je gaan?
  • Hoe lang wil je gaan?
  • Wanneer wil je gaan?
  • Wat wil je er gaan doen?
  • Wil je een huurauto of eigen auto?
  • Hoe zit het met de verzekering?

Op basis van deze vragen kan je bepalen hoe je het gaat aanpakken. Stel je wilt voor een roadtrip naar IJsland en daarbij het Noorderlicht zien, dan zal je deze trip niet in de zomer moeten boeken. Wil je naar Zuid-Afrika dan is het in juli en augustus winter, in december en januari loopt het er soms tegen de 40 graden Celsius wat ook niet ideaal is. Allemaal dingen waarmee je rekening moet houden tijdens je reis. Maar misschien is een goede reisverzekering wel het allerbelangrijkst. De doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer geeft je bijvoorbeeld het gevoel dat je onbezorgd op reis kunt. De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar. Je kunt kiezen uit Europadekking of werelddekking en bagage kun je eenvoudig meeverzekeren.

Freedom!

Na alle belangrijke voorbereidingen is het toch vooral tijd om gaan te genieten. Dit heb je waarschijnlijk ook wel gedaan tijdens het plannen van je reis. Maar nu langzaam de datum nadert waarop je gaat vertrekken, komt het vrijheidsgevoel al steeds meer in je naar boven. Sta jij straks in de Italiaanse zon op een plekje langs de weg van een heerlijk biertje te genieten? Of kun jij bij thuiskomst vertellen over de fantastische uitzichten die je had over de Noorse fjorden. Vrijheid dat is waar het bij de ultieme roadtrip over gaat. Je auto, camper of busje stilzetten langs de weg en de volgende ochtend wakker worden met een schitterend uitzicht op zee. Maar vergeet niet, door het afsluiten van een goede doorlopende reisverzekering maak jij jouw roadtrip nog een beetje zorgelozer!

 

Previous «
Next »