Zo kies je altijd het juiste parfum!

  • Menfacts
  • juli 11, 2017
  • Comments Off

Een parfum kiezen die perfect bij je past is niet altijd een eenvoudige zaak, juist omdat het aanbod aan verschillende mannengeuren zo groot is. Een parfum kiezen betekent rekening houden met een aantal factoren waarbij je persoonlijke smaak natuurlijk de belangrijkste is!

Het belang van een goede parfum kiezen

Iedere man die zijn uitstraling hoog in het vaandel draagt en verzorgd op straat wil lopen heeft nood aan een lekkere parfum. Of het nu is voor op een feestje of gewoon omdat je lekker ruiken belangrijk vindt, er is altijd wel een geurtje dat perfect bij je past. Je kan de beste geuren vinden van merken zoals Chanel of Hugo Boss parfum bij Parfum.nl.

De geur van een man staat immers in zekere zin symbool voor zijn status, karakter en stijl. Het is de kers op de taart van ieders outfit en kledingstijl en het is dan ook een accessoire die de nodige aandacht verdient!

Regelmatig afwisselen tussen verschillende geuren

Net zoals we als persoon veranderen, blijft ook onze smaak nooit gelijk. Zo kan het zijn dat je nu op zoek bent naar een geurtje dat helemaal anders is dan je voorkeur van een aantal maand geleden. Het is dan ook handig om grote verpakkingen te vermijden zodat je geen geld verspilt als je na een paar weken al een andere geur wil hebben. Dit is niet enkel handig, het is ook goedkoper!

Tips bij het kopen van een goede parfum

Maar hoe kies je nu een goede parfum? Enkele handige tips:

1. Zoek ’s ochtend naar een lekker geurtje. Het klinkt misschien vreemd, maar al je zintuigen zijn voor de middag nog op hun scherpst waardoor je sneller een geur zal vinden die goed bij je past.

2. Als je een kandidaat gevonden hebt, spuit hem dan eerst op de huid en niet op een teststaafje. De geur die in de verpakking zit zal immers anders ruiken als die in contact komt met je huid, en dat besef je natuurlijk het liefst op voorhand!

3. Beslis nooit impulsief welke geur je kiest. Geef een geur de tijd om zich te ontwikkelen in alle lagen, van top tot midden en basis. De basisgeur van een parfum kan je pas ruiken als die al een tijdje op je huid zit – vaak pas na een uur! Als die uiteindelijke geur je niet bevalt, dan is dat natuurlijk jammer van je geld.

Previous «
Next »