• Homepage
  • >
  • Lifestyle
  • >
  • Een van je eigen foto’s gedrukt op canvas maakt de nieuwe woonkamer af

Een van je eigen foto’s gedrukt op canvas maakt de nieuwe woonkamer af

  • Menfacts
  • mei 28, 2021
  • Comments Off
canvas fotos

Vorige maand ging er eindelijk een lang gekoesterde droom in vervulling toen je je handtekening zette onder het koopcontract van je eerste eigen appartement. Na bijna een jaar lang tevergeefs op zoek te zijn geweest naar een goede optie kwam je een iets meer dan een maand geleden via via bij iemand terecht die zijn woning wilde verkopen, maar deze nog officieel op de markt had gebracht.

Na gehaast een afspraak te hebben gemaakt om het appartement zo snel mogelijk te kunnen bezichtigen, was je gelijk verkocht. Het was precies wat je zocht. Niet te ver van de binnenstad vandaan, aanzienlijk groter dan je laatste huurwoning, recent gerenoveerd en voorzien van een balkon aan zowel de voor- als achterkant. Je hoefde er daarom dan ook niet lang over na te denken alvorens je de eigenaar liet weten meer dan geïnteresseerd te zijn om het appartement van hem te kopen.

fotos

In je nieuwe woning ben je snel aan de slag gegaan met de nodige aanpassingen

Sinds je twee weken geleden de sleutel hebt ontvangen, ben je vervolgens gelijk aan de slag gegaan om je nieuwe appartement woonklaar te maken. Zo heb je de muren van de woon- en slaapkamer van een nieuwe laag verf voorzien, heb je in de gang een nieuwe parketvloer laten aanleggen en heb je gewerkt aan details zoals nieuwe verlichting om je appartement helemaal naar eigen wensen in te richten. Vanzelfsprekend heb je daarnaast ook het nodige nieuwe meubilair aangeschaft en is er in de woonkamer een gloednieuwe loungehoek en een comfortabele eettafel gekomen.

Toch is het nog niet helemaal af en zijn er bepaalde dingen die nog ontbreken. Zo wil je nog wat mooie kamerplanten kopen en ook aan de muur wil je nog graag wat decoratie zien. Je zou graag wat mooie reisfoto’s aan de muur willen hangen die je hebt gemaakt tijdens een aantal verre reizen, om op die manier net die persoonlijke touch aan je woning te geven en reden voor een goed verhaal, wanneer je vrienden of bekenden op bezoek krijgt. 

canvas foto

Een van je favoriete foto’s professioneel gedrukt op canvas

Bij vrienden heb je al vaker een foto op canvas aan de muur gezien, dus je bent benieuwd wat daar de mogelijkheden voor zijn. Het is tegenwoordig namelijk heel makkelijk om professionele fotoafdrukken van hoge kwaliteit op canvas online te bestellen, welke vervolgens binnen een aantal dagen hang klaar bij je thuis worden bezorgd. Je hebt een aantal verschillende foto’s in gedachten, dus je gaat online op zoek naar de verschillende mogelijkheden die er te vinden zijn. 

Het duurt niet lang voor je bij de BesteCanvas.nl terecht komt. Hier kun je naast foto afdrukken op canvas ook kiezen voor andere materialen, zoals foto’s op aluminium of foto’s op Acrylglas. De foto afdrukken op canvas was echter je eerste keuze, dus je besluit dan ook hier voor te gaan. De foto afdrukken in hoge resolutie zijn namelijk voorzien van levendige kleuren. Daarnaast wordt de foto ook gedrukt met Uv-bestendige inkt, waardoor het werk in de loop der jaren zijn kleurechtheid zal behouden. 

foto afdruk op canvas

Er zijn allerlei mogelijkheden waarmee je een afdruk kunt personaliseren

Bovendien kun je zelf een keuze maken uit verschillende rand ontwerpen, waardoor je het werk nog verder kunt personaliseren. Foto’s op canvas worden standaard geleverd met een hoog kwalitatief frame van sparrenhout. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een premium frame, waardoor een foto net wat extra krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een frame van mat zwart hout, een frame met een look van antiek zilver of een met een walnoten optiek. Zo maak je een afdruk van jouw favoriete foto’s nog net iets unieker en zullen ze zeker niet misstaan in je nieuwe woning!

foto op canvas afdrukken
Previous «
Next »