Het EK kijken met vrienden doe je zo!

  • Menfacts
  • juni 11, 2021
  • Comments Off
ek kijken met vrienden

Eindelijk doen we als Nederland weer eens mee met een groot voetbal toernooi. Door Corona is het EK een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar het is nu toch echt begonnen. Waar normaal gesproken de straten in Nederland oranje kleuren en het hele land zich wekenlang voorbereid, is daar nu veel minder van te merken. Tijd dus voor wat tips om op de leukste manier het EK met je vrienden te kijken.

Een oranje outfit maakt het feest pas echt compleet

Uiteraard komt de sfeer er pas echt in als iedereen in het oranje is uitgedost bij het kijken van de wedstrijden die Nederland moet spelen. De detailhandel springt daar gretig op in met juichcape’s, oranje slippers and andere outfits. Het ziet er natuurlijk niet uit, maar het zet wel direct die sfeer neer. Wil je iets meer in stijl de wedstrijden volgen, schaf dan een origineel voetbalshirt aan en support op die manier ‚onze jongens’… ze zullen het nodig hebben.

ek kijken

De wedstrijden kijken op een groot scherm maakt het spannender en intenser!

Misschien heb je de afgelopen tijd al met je vrienden de spannende Europese voetbalcompetities gevolgd, maar dat gaat meestal toch net wat minder bombastisch als het kijken van EK of WK wedstrijden. Het leukste is het natuurlijk om de wedstrijden met vrienden op groot scherm te kijken. Tegenwoordig hoeft dat helemaal geen probleem te zijn, omdat een beamer niet zo veel meer hoeft te kosten. Je hebt er wel wat ruimte en een scherm of witte muur voor nodig, maar dan beleef je het EK wel een stuk intenser. Zeker als je met meerdere mensen bent is het leuker kijken op een groot scherm; iedereen kan de wedstrijd goed volgen en op een groot scherm voelt het nog spannender aan!

Zorg voor een goed geluid, ook dat maakt het spannender om te kijken

Als je de moeite neemt om een beamer aan te schaffen zodat je de wedstrijden op een groot scherm kan kijken, dan is het ook de moeite om ervoor te zorgen dat de audio in orde is. Je wil het publiek bij de wedstrijden horen en de emotie van de spelers en trainer voelen. Kijk daarom eens naar een soundbar, die werken op wifi en kun je dus overal neerzetten. Daarnaast hebben dergelijke soundbars tegenwoordig een enorm goed geluid, moet je maar eens zien hoe je bij een goed geluid de wedstrijd in wordt gezogen!

Hoe voorzie je je vrienden het makkelijkste van koude biertjes?

Alles ziet er naar uit dat het een heerlijk zonnig EK gaat worden en dat wil zeggen dat er een behoorlijke dorst moet worden gestild. Niets mis mee, want voetbal kijken met vrienden is altijd leuker met een lekker biertje in de hand. Als jij geregeld vrienden over de vloer krijgt om voetbal te kijken, kan het verstandig zijn om een elektrische koelbox te kopen. Dit is eigenlijk een mobiele koelkast. Erg handig, omdat je deze bij je kunt zetten, zodat iedereen iets te drinken kan pakken zonder iets van de wedstrijd te hoeven missen. Daarnaast hoef je niet de kaas en mayo uit je koelkast te zetten om plaats te maken voor bier. Will je het nog beter doen? Dan kun je de overweging maken om een thuistap te huren of misschien zelfs aan te schaffen.

Zorg voor makkelijke versnaperingen

Naast bovengenoemde koude biertjes, moet er natuurlijk ook wat te knabbelen zijn. Het makkelijkste is het dan om snacks te kopen. Op die manier ben je niet lang bezig om snacks voor je vrienden op tafel te zetten. Tegenwoordig kun je snacks zowel bakken in een frituurpan, een airfryer of in de oven. Geen excuus om voor wat versnaperingen te zorgen dus!

Previous «
Next »