• Homepage
  • >
  • Sport
  • >
  • Hier houdt mighty Mike Tyson zich tegenwoordig allemaal mee bezig

Hier houdt mighty Mike Tyson zich tegenwoordig allemaal mee bezig

  • Rogier
  • oktober 25, 2019
  • Comments Off
podcast met mike tyson

Hier houdt Mike Tyson zich tegenwoordig allemaal mee bezig Mike Tyson terug van weggeweest

Het mag beschouwd worden als groot nieuws dat Mike Tyson terug van weggeweest is. Hij was namelijk al door veel mensen al enige tijd afgeschreven als persoon. Tyson, die in de 1990s en de 2000s de aandacht trok als professioneel bokser, hij stopte in 2006, is weer helemaal alive and kicking! Ook stond hij bekend van wild-om-je-heen-slaan acties en opstootjes her en der. De 300 miljoen dollar die hij met boksen verdiende tijdens zijn actieve carrière, verspeelde hij. Uiteindelijk werd Tyson failliet verklaard en bleef achter met een schuld van zo’n 25 miljoen dollar. Nu gaat het gelukkig beter met de voormalige sporttycoon. Maar waar houdt Mike Tyson zich momenteel allemaal mee bezig? Wist je dat Mike Tyson in de wietindustrie zit? En dat er een podcast met Mike Tyson is? Na het lezen van dit artikel ben je helemaal up-to-date en weet je alles over de hedendaagse Mike Tyson!

Tyson is actief in de wietindustrie

Dat Mike Tyson in de wietindustrie actief is, is wellicht een nieuwtje voor je. Toen per 1 januari 2018 de wietteelt legaal werd in de Amerikaanse staat Californië, opende Tyson zijn eigen wiet-ranch. In Californië mogen inwoners die 21 jaar of ouder zijn maximaal 28 gram wiet of marihuana bij zich hebben en zelf zes hennepplanten in huis hebben om die te kweken en de wiet ervan te gebruiken. Samen met twee zakenpartners verbouwt Mike Tyson sinds 2018 wiet op een grondoppervlakte van 16 hectare. Hiervoor schakelt hij telers in. Mike Tyson is al jaren een uitgesproken voorstander van het gebruik van cannabis en marihuana voor medicinale doeleinden. Hij gebruikt zijn cannabis-ranch om onderzoek te doen naar de effecten van wiet op bepaalde ziekten, infecties en virussen. De ex-bokser wil daarbij eveneens de nodige werkgelegenheid creëren voor veteranen uit het Amerikaanse leger. Daarom neemt Tyson als personeel op zijn wiet-ranch alleen voormalige militairen aan.

Een gave en boeiende podcast met Mike Tyson

Tyson in anno 2019 ook geïnteresseerd in filosofie. Op YouTube is een podcast met Mike Tyson te volgen, waaruit dit meermalen blijkt. Tyson oriënteert zich vooral op de filosofie van denkers als Soren Kierkegaard en Friedrich Nietzsche. In zijn podcasts, die op YouTube staan onder de titel Hotboxin’ with Mike Tyson, spreekt hij veelvuldig met celebrities, topsporters en bekende Amerikaanse politici. De studio staat vaak vol rook, want Tyson schuwt een lekker sigaretje niet.

Rico Verhoeven in de podcast van Mike Tyson

Previous «
Next »