Kleren maken de man!

  • Menfacts
  • mei 3, 2017
  • Comments Off
schoenen van Bommel

“Kleren maken de man!”, dat moet Floris van Bommel hebben gedacht toen hij zijn eigen schoenenmerk met stijlvolle en kwalitatief goede, lederen schoenen bedacht.

van bommel schoenen

Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen die zich goed kunnen kleden, zich zelfverzekerder voelen en succesvoller zijn in hun leven. Kleding kan je helpen je ideeën of product te verkopen aan die klant die je graag binnen wilt halen of om die mooie vrouw mee om je vinger te winden. Met een goede outfit zorg je er dus niet alleen voor dat je niet zonder kleren rond hoeft te lopen, maar geeft je ook je zelfvertrouwen een flinke boost. Stap ’s ochtends de deur uit met je borst vooruit en je kin omhoog, want jij, jij bent vandaag DE MAN!

Oké, goede kleding kan je helpen in je leven, maar waar begin je? Een mooi op maat gemaakt pak is de basis, maar het echte werk zit hem in de details. Een goed getailleerd overhemd, mooie manchetknopen, als het bij je past misschien wel een stropdas. Om je outfit echt af te maken draag je een paar goed gepoetste, lederen Van Bommel schoenen.

floris van bommel schoenen

Van Bommel schoenen zijn verkrijgbaar in de gangbare kleuren en zijn echt niet alleen maar bedoeld voor op kantoor. De laatste jaren is de formele dresscode in het bedrijfsleven steeds meer aan het versoepelen en komen veel mannen ook weg met een spijkerbroek en overhemd. Hou je overhemd clean wit, draag er een goede spijkerbroek bij met een lederen riem en maak je outfit af met een paar glanzend leren, bruine Van Bommel schoenen. Of match je grijze pantalon met een paar chique donkerblauwe schoenen dat de kleur van je stropdas matcht. Wil je gek doen, dan kun je zelfs nog kiezen voor een opvallend, felgekleurd randje om de zool van je schoen.

floris van bommel

Naast dat je ervoor zorgt dat je schoenen matchen bij je zorgvuldig gekozen outfit, zorg je uiteraard ook dat ze netjes gepoetst zijn. Niets slordiger dan ongepoetste, beschadigde schoenen. Bij Floris van Bommel kunnen ze je prima informeren over hoe je je schoenen netjes kunt onderhouden, zodat ze tegen ieder weerstype bestand zijn.

 

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo