• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Koffers al gepakt? Wat mag er in ieder geval niet ontbreken?

Koffers al gepakt? Wat mag er in ieder geval niet ontbreken?

  • Menfacts
  • juni 28, 2019
  • Comments Off

Ga je bijna op reis en heb jij je koffers al gepakt? Dan is het nu tijd voor een goede checklist zodat jij er zeker van bent dat je niks bent vergeten. Niks is vervelender dan wanneer je op de plaats van de bestemming bent aangekomen, om er dan pas achter te komen dat je nét je lievelings schoenen vergeten bent, of je favoriete horloge.
Zorg dat deze spullen in ieder geval in je koffer zitten zodat jij er heel de vakantie op en top bij loopt.

1. Je horloge

Een echte man draagt sieraden. Zo ook een horloge. Dit hoeft echt niet direct een rolex te zijn, maar een goede klok om je armen is wel een must. Op vakantie geeft dit direct ook een verfijnde en luxe uitstraling aan je outfit. Ook handig wanneer je moet checken hoe laat de bus naar de volgende bestemming komt of wanneer happy hour precies begint. Let er op dat je wel een horloge meeneemt naar je vakantiebestemming die waterbestendig is zodat je hier verder niet naar hoeft om te kijken en gewoon ten alle tijden plezier kunt maken.

2. Goed schoeisel

sacha

Ga je naar een zonnige bestemming, neem dan slippers én sneakers mee. Overdag zijn flipflops oké, maar in de avond wil je er natuurlijk wel wat stylisher bijlopen. Tenzij je nog een tiener bent, waarbij slippers 24/7 kunnen. Zo niet, you need to step up your shoegame. Sacha heeft veel vette herenschoenen waar je uit kunt kiezen. Een grote zomertopper is toch wel de groene leren schoen met kleurrijke details. Door het leer kun je hiermee prima hiken en wandelen, als ze vies worden maak je ze makkelijk schoon. Ook is de olijfgroene kleur goed te combineren met Amsterdenim jeans en andere kleuren. De perfecte zomerschoen dus!

3. Zonnebrand en aftersun

Je wilt natuurlijk shinen op vakantie, maar niet verbranden. Neem een goede zonnebrand mee zodat je verantwoord de zon in gaat. Een zonnesteek oplopen of vervellen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Ook is aftersun belangrijk, vooral als je naar bestemmingen gaat waar het extreem heet kan worden. Denk hierbij aan Bali, Bangkok, Miami of Dubai. Een verkoelende verzorgende aftersun is belangrijk om er voor te zorgen dat jij straks optimaal kunt genieten van jouw vakantie!

Previous «
Next »