• Homepage
  • >
  • Series
  • >
  • La casa de papel meest verslavende serie voor liefhebbers van overvallen en thrillers!

La casa de papel meest verslavende serie voor liefhebbers van overvallen en thrillers!

  • Menfacts
  • maart 26, 2018
  • Comments Off
la casa de papel

Met veel genoegen geven we je wat meer inzicht in deze Spaanse productie die onlangs werd aangekocht door Netflix en nu al “La casa de Papel meest verslavende serie” mag genoemd worden. In het Engels heet de serie Money Heist, maar dat is niet eens half zo leuk om met veel enthousiasme hardop te zeggen.

In La casa de Papel meest verslavende serie van Netflix leidt elke aflevering naar de volgende. Het drama bouwt zich geleidelijk aan op voor een adembenemende, explosieve finale. Niet sinds het eerste seizoen van Prison Break heeft een serie het voor elkaar gekregen om opwinding en spanning van dergelijk genre vast te leggen. De personages zijn intelligent geschreven, bezaaid met geloofwaardige gebreken en overtuigingen die een extra dimensie geven aan hun persoonlijkheid. Laat de taalbarrière je niet weerhouden om de meest verslavende serie op netflix te bekijken. De serie is een van de beste thrillers die in vrij lange tijd werd uitgebracht, vooral het einde van het eerste seizoen laat seizoen twee la casa de papel vrij open.

Waarover gaat Casa de papel?

Zoals de titel al suggereert, gaat deze meest verslavende serie op Netflix over geld en dieven. De serie volgt een bende dieven terwijl ze de diefstal van de eeuw organiseren en uitvoeren: het betreden van de Nationale Bank van Spanje en het stelen van miljarden euro’s. Of om het juist te zeggen: miljarden euro’s willen afdrukken. Het plan wordt minutieus georkestreerd door een meesterbrein van alle soorten, de mysterieuze en sluwe professor die een verleidelijk schaakspel speelt tegen inspecteur Raquel Murrillo. Rondom de bende staan ​​gijzelaars klaar om alles te doen om het leven van de bende te redden.

Conclusie

Hield je van Reservoir Dogs? Dan is deze serie gewoon voor jou gemaakt. Net als in de beruchte Tarantino-film bevat La Casa de Papel prestaties van elk niveau, botsingen tussen ego’s en interessante pseudoniemen voor dieven. En als je oog hebt voor esthetiek, het kleurenpalet in La Casa de Papel is een nauwgezette studie van hoe krachtig en overweldigend de kleur rood kan zijn.

Het zit overal!

Ondanks het feit dat de serie zich overgeeft aan onnodige romantiek, wat de uitvoering van het plan en actieverslaande scènes wegneemt, slaagt La casa de Papel er meesterlijk in om een breed scala van volledig uitgewerkte, diverse personages in beeld te brengen. Zit je doorheen het eerste seisoen? Dan kan de tijd niet snel genoeg gaan om seizoen twee La casa de Papel op Netflix te zien verschijnen en te weten wat er met Tokio en de rest van de bende gebeurt. La Casa de Papel is een enigszins frustrerende maar gevaarlijk verslavende serie.

Previous «
Next »