Wat mag er niet ontbreken in een echte Mancave!

  • Menfacts
  • januari 1, 2017
  • Comments Off

In een huwelijk is het normaal dat je samen een huis koopt en samen je dromen realiseert. Maar zo nu en dan heb je als man ook wel eens de behoefte om je eigen ding te kunnen doen. Een Mancave is dan ook de perfecte plaats in je eigen huis waar je als man de vrijheid krijgt jezelf te zijn. Een ultimate mancave is de plaats om met je vrienden te genieten van een biertje en een sportwedstrijd of te relaxen. Maar vooraleer je begint te bouwen aan je ultimate mancave, vergeet zeker niet deze zaken erin te verwerken.

TV

We hebben het al vermeld in de inleiding. Een televisie is een absolute must in je Mancave om met je vrienden of alleen naar sportwedstrijden  of films of mannen series te kijken. Er geen hebben is alsof je de man cave regels zwaar overtreedt. En hoewel vrouwen soms andersom beweren, size does matter in dit geval.

Bar en koelkast

Je zit in je sofa te kijken naar de topper in het voetbal op het grote scherm, maar er mist iets. In je rechterhand meer bepaald. Juist, een fris biertje waarvoor je uiteraard niet je mancave moet gaan verlaten maar je gewoon kan halen in je eigen bar of koelkast. Een goed gevulde bar is niet alleen handig als je vrienden op bezoekt hebt in je eigen plek maar vermijd ook de zware taak om helemaal tot de keuken te moeten lopen om een fris biertje te halen. Natuurlijk ook altijd mooi om je vrienden in je mancave een verzameling speciale dranken te hebben zoals goede whiskey’s, cognac of tequila?

Biljarttafel

Wat te doen voor of na die sportwedstrijden? Een potje biljarten met vrienden kan leuk tijdverdrijf zijn om even de stress van de dagelijkse sleur te vergeten. Hoe je het ook draait of keert, een biljarttafel is een echte must wat entertainment betreft in je man cave.

Pokertafel

Groot televisiescherm? Check. Biljarttafel? Check. Dan hebben we zeker nog een pokertafel tekort. Niets is mannelijker dan een avondje gezellig pokeren met de vrienden zonder de vrouwen in de buurt.

man cave

Sportmemorabilia

Mannen hebben hun eigen man cave om sport te kijken, bier te drinken en hun eigen ding te kunnen doen. Wellicht laat je vrouw niet toe om dat gehandtekende shirt van die sterspeler van je favoriete ploeg in huis uit te hangen. Gelukkig heb je een grote wand in je man cave die je vol kan hangen met posters en shirtjes.

Bonus: geheime deur

Het maakt wellicht geen deel uit van de man cave regels maar wie echt de ultieme man cave wil ontwerpen kan niet zonder een geheime deur. Denk maar aan een boekenkast met een valse wand of gewoon een stijlvolle deur met cijferslot. Zo wordt je man cave nog geheimzinniger dan de Batcave!

Previous «
Next »