Mannen series op Netflix

  • Menfacts
  • november 26, 2016
  • Comments Off
netflix

Op Netflix kun je het als man zijnde goed te vertoeven hebben. Je vindt hier de leukste series voor mannen. Mannen series op Netflix vind je volop! Graag beschrijven wij een puntje van de ijsberg top 10 mannen series op Netflix!

Breaking bad

Na 5 seizoenen kwamen er vorig jaar een einde aan deze serie. Als je deze nog niet kent moet je het zeker helemaal afkijken! Deze serie gaat onder andere om een scheikundeleraar die er achter komt dat die kanker heeft. Dit is niet zijn enige probleem. Hij heeft geld nodig om de behandeling te betalen. Vervolgens komt hij in contact met allemaal louche types. Waaronder een oud leerlingn van hem die dealer is. Hij besluit om samen met hem de beste crystal meth ooit te maken. Onvoorspelbaar is deze serie en ontzettend spannend!

Stranger Things

Een serie waar iedereen het ineens over had. Het was in 1 keer een grote rage! Het gaat om 2 broers Matt en Ross Duffer. Het is een soort van sciencefiction en horrorserie in 1. Er komt binnenkort ook een vervolg op seizoen 1.Een serie die je zeker gezien moet hebben omdat ie onverwacht heel spannend is!

Mad men

Door veel kijkers wordt dit gezien als de beste televisieserie ooit. Het verhaal speelt zich af in de jaren 60 op een New Yorks reclamebureau. Dat klinkt misschien saai maar dat is het zeker niet. De hoofdpersoon Don Draper heeft alles wat zijn hartje hebben wilt. Hij heeft echt wel oog voor mooie vrouwen. In de 7 seizoenen geeft dit een leuk en vooral spannend beeld van de jaren zestig!

House of Cards

Daar heb je misschien wel eens van gehoord. Deze serie is gemaakt door David Fincher en werd al snel een echte hit! Kevin Spacey speelt de senator Frank die niet kan verdragen dat ie overgeslagen is voor een belangrijke post door president. Zijn vrouw echter is zijn steun en toeverlaat en geeft hem hulp. Een zeer spannende serie die tot in de achterkamertjes doorgaat.

De beste Netflix mannen series zie je hierboven. Voor iedere Netflix man is het geen straf om op de bank te zitten en heerlijk te genieten van de beste Netflix series!

Next »