Waarom is de iPhone X zo bijzonder?

  • Menfacts
  • May 7, 2018
  • Comments Off
iphone x

Het is een van de beste telefoons op dit moment en ook een van de duurste. Wat maakt de Iphone X dan zo speciaal? Wil je de iphone X kopen of ga je deze smartphone toch overslaan? Lees hieronder verder wat deze telefoon jou kan bieden.

Design

Het design van deze telefoon is subliem en laat je opvallen in de menigte. Het design is vooral grotendeels bedekt met een scherm waardoor je geen lelijke zwarte randen krijgt rondom je telefoon. Het gebruikte materiaal voor de telefoon is het sterkste tot nu toe, waardoor je weet dat deze smartphone wel tegen een stootje kunnen. Zowel glas als metaal laten de telefoon echt overkomen als een premium smartphone

Schermiphonex

Het scherm toont sublieme beelden dankzij het gebruik van een OLED paneel. Dit doet Apple met de Iphone X voor de eerste keer en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met diepzwarte details en materiaal wat in de prachtigste kleuren getoond wordt, hoort dit scherm bij de top.

Camera

Met een exclusieve telefoon als een iphone verwacht je veel goede functionaliteit, daar hoort ook een goede camera bij. En de camera van de iPhone X doet zeker wat je ervan verwacht. Je krijgt erg goede foto’s in bijna elke situatie. Zo heb je nooit meer een losse digitale camera nodig, de telefoon slaat jouw mooiste momenten op met de beste details door het gebruik van een dubbele camera. Door het gebruik van twee camera’s heb je ook de mogelijkheid om te zoomen. Daarnaast is het met de dubbele camera mogelijk om mooie scherpte diepte verschillen toe te passen, waardoor je schitterende professionele foto’s krijgt.  Daarbij hebben deze een optische beeldstabilisatie zodat je foto’s niet snel meer bewogen worden opgeslagen.

Snelheid

De telefoon heeft een supersnelle chip die al je taken supersnel zal uitvoeren. Met 4 zuinige cpu cores kan je gemakkelijk multitasken en zal je geen haperingen ervaren op de momenten dat je snelheid nodig hebt. Ook aan de mobiele gamers is gedacht, de A11 chip zorgt ervoor dat jouw favoriete spellen goed en snel kunnen worden gespeeld.

Accu

Door een nieuwe technologie is de accu van de Iphone X een stuk zuiniger geworden. Je kunt met deze telefoon zelfs langer doorgaan dan bij het kleinere broertje, de Iphone 7. Voor jou is het opladen ook gemakkelijker gemaakt: de telefoon ondersteunt draadloos opladen, geen gedoe met kabels dus.

Software

Natuurlijk heb je voor een superieure telefoon ook software nodig die je allerlei mogelijkheden biedt. En dat doet de Iphone X met het gebruikte iOS. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt jouw telefoon bedienen zoals jij wilt en naar jouw wens inrichten. Ga je een Iphone X kopen? Je zult veel waar voor je geld krijgen!

Previous «
Next »