Waarom vrouwen vreemdgaan

  • Rogier
  • mei 25, 2020
  • Comments Off
Waarom vrouwen vreemdgaan

Vreemdgaan is niet iets wat alleen maar door mannen wordt gedaan. Sterker nog, er zijn voldoende redenen aan te voeren waarom vrouwen vreemdgaan. Dit wordt weleens onderschat door de man. Dat komt vooral ook omdat mannen niet goed op de hoogte zijn van de echte redenen erachter. Daarom is het zaak om die nu voor eens en voor altijd goed duidelijk te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent als vrouwen vreemdgaan.

Je biedt ze onvoldoende

De belangrijkste reden waarom vrouwen vreemdgaan is niet fijn om te horen. Je schiet als man eigenlijk gewoon tekort. De belangrijkste reden waarom vrouwen niet monogaam zijn, is omdat je als man gewoon niet genoeg biedt. Ze voelen zich ondergewaardeerd of genegeerd. Dus zoeken ze de aandacht ergens anders. Bij een man die wel weet wat hij doet bijvoorbeeld. Zorg dat je vrouw zich meer voelt dan alleen een vrijwillige huishoudster.

De intimiteit ontbreekt in de relatie

Een andere reden die vaak genoemd wordt bij vrouwen die vreemdgaan, is een gebrek aan intimiteit. Het is simpelweg zo dat een vrouw meer nodig heeft dan seks alleen. Natuurlijk is seks belangrijk, maar af en toe de tijd nemen om te praten doet wonderen. Op die manier voelt ze een sterkere klik met je. Wat haar ook dichter bij je houdt. Daar is het jou als man uiteindelijk ook om te doen natuurlijk.

Ontsnappen aan de situatie

Iedereen wil af en toe weleens ergens anders zijn. Vrouwen die vreemdgaan doen dat ook om die reden. Ook al is de relatie die ze met je hebben helemaal goed. Juist omdat het perfecte plaatje in hun ogen hooggehouden moet worden, ervaren ze druk. Om daaraan te ontsnappen zoeken ze een andere man. Een man waarbij die verwachtingen dus ook niet bestaan. Wanneer vrouwen niet monogaam zijn, zegt dat dus niet eens altijd iets over hun gevoelens voor jou. Onthoud dit goed.

Niet meer alleen zijn

Mannen kunnen nogal eens opgaan in hun eigen wereld. Daarbij vergeten ze dan dat er ook nog een vrouw op hen zit te wachten. Wanneer dit zitten wachten nogal letterlijk aan de orde is, dan zal de vrouw zich eenzaam gaan voelen. Het is dus ook niet vreemd dat ze een oplossing gaat zoeken. Wat zou jij zelf immers doen? Die oplossing is in veel gevallen te vinden in vreemdgaan. Een andere man vinden zorgt dat ze zich niet meer alleen voelt.

Previous «
Next »