Een onderhoudsvriendelijke tuin

  • Menfacts
  • mei 18, 2018
  • Comments Off
Een onderhoudsvriendelijke tuin is iets wat iedereen wel wil. Wat je absoluut niet wil, is namelijk om de zoveel weken onnodig klussen aan je tuin. Wat je erin hebt staan, moet ook zo blijven, zonder dat je er weer met een zorgende blik moet naar gaan kijken. Hoe krijg je dit? Door bijvoorbeeld Zweeds Rabat van Woodcomposiet of de Composiet schutting.Woodcomposiet verkoopt van alles en nog wat als het te maken heeft met hout in de tuin. Nou ja, hout. Een alternatief voor echt hout. Composiet is namelijk de oplossing voor onderhoudsvriendelijke tuinen. Met dit materiaal ben je in het voorjaar niet urenlang bezig met het schilderen van bijvoorbeeld de schuttingen. Beitsen en oliën zijn eveneens verleden tijd. Ook valt het wat betreft het verschil in de natuurlijke look van de schuttingen ook wel mee. Sterker nog, er is eigenlijk geen verschil in uitstraling van echt hout en houtcomposiet. Dus waarom niet meteen overstappen naar Woodcomposiet. De looks van de tuin blijven mooi en je bespaart een hoop tijd mee.

Neem nou bijvoorbeeld Zweeds Rabat dat te koop is voor een zeer scherpe prijs en en hoge kwaliteit kent. Wat moet je nog meer? Zweeds Rabat wordt gebruikt als wandbekleding of gevelbekleding van garages en tuinhuisjes. Dit materiaal wordt overigens ook ingezet bij schuttingafscheidingen. Het is een goede keuze en heeft bijna alleen maar voordelen. Het ziet er uit als echt hout, voelt aan als echt hout, is goed bestand tegen vocht en verkleurt en vergrijst bijna niet. Bovendien is er natuurlijk geen sprake meer van versplintering, scheuren of rot. Een bijkomstig pluspunt van dit materiaal is dat het ook nog eens zeer milieuvriendelijk is. Er worden hiervoor namelijk geen bomen gekapt en alleen gerecyclede kunststoffen komen er bij het proces aan te pas.

Ook de Composiet schutting draagt bij aan een onderhoudsvriendelijke tuin. Het aanbod is groot. Van de kant-en-klaar afgemonteerde tuinschermen van de 10mm massieve en stevige planken, de basic schuttingen die lichter, dunner en flexibeler zijn, tot de stapelplanken voor een volledige dichte schutting en de zelfbouw schuttingplanken. Het past allemaal binnen het assortiment. Het materiaal kan ook nog eens in één kleur of in verschillende kleuren worden aangeleverd. Daarnaast zijn er ter decoratie ook nog meerdere sierstrips in de aanbieding van Woodcomposiet. Het hoort allemaal bij een mooie en duurzame tuin waarbij je ook nog eens veel privacy kan ervaren.

Previous «
Next »