• Homepage
  • >
  • Drank
  • >
  • Laat je maandelijks verrassen en sluit een bier abonnement af bij Beer in a Box

Laat je maandelijks verrassen en sluit een bier abonnement af bij Beer in a Box

  • Menfacts
  • oktober 7, 2022
  • Comments Off
bier abonnement

’Beer in a box’. Ja, je leest het goed. Geen ‘bier in a box’, hoewel dat wel hetgeen is waar het over gaat. En dit werd niet zomaar gekozen. Beren kunnen wel 65 kilometer per uur rennen, maar het zijn ook goede zwemmers. Ze hebben een dubbele, warme vacht. Ze hebben een bijtkracht waarmee ze een bowlingbal kunnen vermorzelen. Ze bestaan in veel soorten en maten. Ze hebben een goed stel hersenen, lusten vanalles en kunnen op hun achterpoten lopen en zelfs een dansje doen. Deze veelzijdigheid vind je perfect terug in de bierpakketten van Beer in a box.

Na één keer proberen ben je verkocht

Een bierpakket van Beer in a box wordt door experts samengesteld. De beste bieren worden door een smaakpanel geselecteerd. Ieder pakket is anders, maar steeds gaat kwaliteit boven kwantiteit. Met zorg wordt gezocht naar speciaalbieren in diverse smaken. Vanuit heel de wereld worden er nieuwe pareltjes van bier aangeboden, om door dit panel getest te worden.

Wat er precies in je box zit is een verrassing, maar je krijgt nooit twee keer hetzelfde bier in jouw box. Naast bier, zitten er in de box ook extraatjes, zoals recepten of bierviltjes.

Het bier dat je krijgt is zo speciaal, dat het niet zomaar verkocht wordt bij de slijter. Laat staan dat je het bij de supermarkt kunt vinden. Overigens begonnen veel brouwers, waarvan het bier nu wel in de supermarkt te vinden is, met hun verkoop via Beer in a box.

Als je eenmaal een box uitgeprobeerd hebt, zul je merken dat het uitproberen van verschillende biertjes nog leuker is dan het effect van alcohol. Het verrassingseffect van het bestellen en proeven van een Beer in a box bierpakket is een bijzonder avontuur. Het bedrijf wil dan ook niemand aansporen tot het drinken van meer alcohol. Juist niet! Hun motto is: ‘Zuip minder, geniet meer!’

Wat is een bier abonnement?

bierabonnement

Als het concept van Beer in a box jou bevalt, bieden ze de mogelijkheid om een bier abonnement af te sluiten. Wat is een bier abonnement? Nee, niet wat jij verwacht! Je zit namelijk nergens aan vast. Beer in a box houdt namelijk niet van verplichtingen. Maar wel van goed bier. Daarom is hun abonnement op ieder moment, zonder enige moeite op te zeggen. Daarnaast ben je met dit abonnement enorm flexibel. Daardoor kun je iedere maand zelf kiezen welk avontuur je wilt beleven. Sleur is immers een sluipmoordenaar. Ook als het gaat om bier.

Hoe werkt een bier abonnement van Beer in a box?

Iedere maand een uitpakfeestje

Als jij iedere maand wilt genieten van speciale biertjes, dan schrijf je je in via de site https://www.beerinabox.nl/. Je wordt dan lid van de ‘Beer club’. Daardoor krijg je elke maand lekker bier, altijd jouw smaak en altijd een verrassing. Wij van menfacts.nl zijn erg enthousiast geworden van de bier abonnementen van Beer in a Box, wij gaan het bier abonnement dan ook uitproberen en jullie elke maand op de hoogte houden van welke biertjes we in ons pakket aantreffen. We kunnen niet wachten om te beginnen 🙂

Hoeveel bier zit er in een pakket?

Binnen het abonnement kun je iedere maand opnieuw kiezen hoeveel bier je wilt ontvangen. Een pakket bestaat uit allemaal verschillende bieren, of van elke soort twee. Zo kun je, als je wilt, ook samen keuren, proeven en vooral genieten.

Hoe weet ik welk bier ik lekker vind?

Via de site kun je door middel van vijf eenvoudige vragen ontdekken welk soort bierdrinker jij bent. Jouw bestellingen kun je aanpassen aan het resultaat van deze test. Wil je ook eens een andere smaak proberen, dan kan dat uiteraard ook.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Ja natuurlijk! Voor iedere bierliefhebber is het de ultieme (natte?)droom om dit cadeau te krijgen. Iedere maand is het opnieuw feest. Er zijn overigens ook giftcards verkrijgbaar.

Hoe flexibel is het abonnement?

Twee weken voordat het volgende pakket verzonden wordt krijg je bericht van Beer in a box. Je kunt dan precies aangeven wat je wilt ontvangen. Het gaat hierbij om de hoeveelheid en de smaak. Ook als je eens een maand wilt overslaan, kan je dat eenvoudig aangeven.

En wat als ik het abonnement wil opzeggen?

Als je genoeg hebt van je abonnement hoef je enkel online een formuliertje in te vullen. Het abonnement stopt dan direct. Helaas pindakaas voor de beren van Beer in a box! Je blijft overigens altijd welkom om terug te komen.

Laat de beer in je los…

Enthousiast geworden van Beer in A Box? Neem snel eens een kijkje op de site om te kijken welk bier abonnement bij jou past. 

Previous «
Next »