Mercedes: het automerk voor echte mannen

  • Menfacts
  • september 18, 2018
  • Comments Off

Het automerk Mercedes is geliefd bij tal van mannen. Wat spreekt dit automerk zo aan bij echte mannen? In onderstaande tekst worden hierover een aantal dingen besproken. Zo komen aspecten van het uiterlijk (sportief, elegant en velgen) als ook van het innerlijk (krachtige motoren en luxueus interieur) aan bod. 

Sportieve modellen 
Mercedes staat bekend om zijn sportieve modellen. Veel Mercedessen zijn eerder laag, lang en hebben een krachtige motor. De elegante lijnen op de voorkant van de wagen zorgen voor een frisse en goede look. Ook als je zelf nog wilt sleutelen aan de look kan je specifieke velgen voor Mercedes krijgen bij sites zoals Wheelpoint BV of tweedehands op www.marktplaats.nl .

Het sportieve en elegante model is wat veel mannen aanspreekt in een Mercedes. Een echte man is zelf ook sportief en probeert elegant over te komen naar zijn naasten. De auto representeert dus een beetje de eigenaar, wat een echte man wel graag wil hebben en tonen. 

Krachtige motoren 
Of je nu een sportwagen of een bedrijfswagen neemt bij Mercedes, de motoren zijn krachtig. Voor alle doeleinden kan een Mercedes gebruikt worden. Daarom zie je vaak taxichauffeurs in een Mercedes rijden maar zijn er ook heel wat postbedrijven die hun pakketjes leveren met een Mercedes. 

Het aantal PK’s van een wagen is iets waar een echte man voor gaat. Hoe meer PK, hoe beter. 

Een luxueus interieur 
Het interieur van een Mercedes is wel luxueus te noemen. Op dit vlak is er trouwens veel mogelijk; bekleding van stof of leer, een kleur als accent die zowel binnen als buiten de auto wordt doorgetrokken… 

Een echte man zal gaan voor een zwart of lederen interieur, veel snufjes zoals een houder voor je zonnebril en net dat beetje extra luxe wat een andere auto niet te bieden heeft. 

Stevige rijligging 
De banden van een Mercedes zijn vaak stevig en breed. Dit om een goede rijligging te verzekeren. Achter de velgen – waarbij ook weer veel keuze is in verschillende modellen en types – zitten goede remschijven en remklemmen. Verder maken de velgen (zoals bij ieder ander automerk) de auto net iets meer af doordat ze een fijne look aan de wagen geven. 

Ter conclusie kan er gezegd worden dat een echte man zeker geschikt is voor een Mercedes. De grote keus aan sportieve en elegante modellen, zeker wel krachtige motoren met een aannemelijk aantal PK’s, het luxueuze interieur met tal van snufjes en de stevige rijligging door de brede banden met mooie velgen, zorgen ervoor dat veel mannen voor een Mercedes kiezen. Een Mercedes is daarom een automerk voor echte mannen. Als je nog andere accessoires zoekt, dan raden wij aan om “Rijd jouw auto lekker de zomer in met de beste auto-accessoires” te lezen.

 

Previous «
Next »